Lifestyle

Wil je hebben! Dit joggingpak van Zeeman gaat viral op TikTok

zeeman-joggingpak-tiktok

Zeeman schiet bij veel niet direct te binnen als je denkt aan een fashionable kledingwinkel, maar TikTok bewijst weer eens het ongelijk! Dit joggingpak gaat hélemaal viraal en wij begrijpen wel waarom.

Zeeman

Zeeman, de winkel voor de grote onderbroeken en waar je liever niet een bekende tegen het lijf loopt. Toch blijkt deze winkel meer in zijn mars te hebben dan wij allemaal hadden gedacht. Aan het begin van dit jaar zagen we Zeeman al vaak voorbij komen op TikTok met een felgekleurd joggingpak. Je kon hem in allerlei kleuren scoren, roze, blauw, groen, oranje en ook beige (voor de vanilla girls 😉 ). Maar hoe leuk we deze set ook vinden, komt Zeeman nu met een goede verbetering!

Hier nog even een herinnering hoe het viral joggingpak uit januari eruit zag, dan kan je het goed vergelijken met de geüpdatete versie!

View post on TikTok

Lees ook:
Wil je hebben! Deze betaalbare jas van HEMA gaat viral

Viral joggingpak

Dit weekend kwam de nieuwe Zeeman folder bij vele door de brievenbus en daar viel wel een heel leuk pak op. Het is hetzelfde idee als het vorige joggingpak van Zeeman dat viral ging op TikTok, maar dan met een hippe straight leg! Naast dat het model anders is en een stuk beter past bij de trend van nu, zijn ook de kleuren aangepast. Wij zijn helemaal in love met de natuurtinten die de winkel heeft gekozen. We zien gebroken wit, roestbruin, donkerbruin, licht groen en babygeel. A-ma-zing!

Het joggingpak is niet alleen super comfortabel om te dragen in huis, maar je kunt hem ook nog heel stijlvol maken met toffe sneakers en een blazer! Ben je nog niet genoeg overgehaald om deze set te scoren? Houd je vast, hij kost maar twintig euro! Niet alleen de vrouwen, maar ook de mannen kunnen zo een mooi pakkie scoren.

View post on TikTok

Beeld: pinterest

Must reads 👀