News

De Bachelorette Joey wordt vader: ‘We kunnen niet wachten’

joey-vanherle-bachelorette-vader

Het is alweer een tijdje geleden dat Joey Vanherle meedeed aan De Bachelorette. Hij deed een poging om Gaby Blaaser voor zich te winnen, dat leek even te lukken, maar uiteindelijk was het toch geen liefdessprookje. Inmiddels is Joey alweer een tijdje gelukkig in de liefde en verwacht het stel nu zelfs een kindje samen.

Joey Vanherle

Een aantal jaar geleden was Joey Vanherle te zien in De Bachelorette. Hij kreeg uiteindelijk de laatste roos van Gaby overhandigd, maar een lange liefdesrelatie bleef helaas uit. Daarna hebben we Joey nog een keer op de buis zien verschijnen, de knappe hunk gaf namelijk niet op in zijn zoektocht naar de liefde.

Zo heeft hij ook nog meegedaan aan het populaire datingprogramma Lang Leve de Liefde. Helaas voor Joey werd hij hier ook niet gematch aan zijn ware liefde en ging hij weer als single terug naar huis. Maar gelukkig is er ook goed nieuws voor Joey, want na deze pogingen heeft hij toch de liefde gevonden bij zijn huidige vriendin Kim, met wie hij inmiddels alweer een tijdje samen is. En de twee hebben nu goed nieuws gedeeld.

Lees ook:
Pip Pellens maakt het geslacht van eerste kindje bekend

In verwachting van eerste kindje

Tegenwoordig probeert Joey zijn privéleven iets meer privé te houden. Hij heeft daarom op social media ook een privéaccount. Het is dus lastig om erachter te komen wat Joey momenteel bezighoudt. Maar het was juicekanaal @Reality_FBI die wist te achterhalen dat Joey vader wordt van zijn eerste kindje. Dit nieuws deelde hij namelijk met zijn vrienden en familie op Facebook.

En dat is niet het enige wat Joey bekendmaakt, hij verklapt namelijk ook al gelijk het geslacht van zijn toekomstige baby. “Je bent nu nog zo klein. Warm in mama’s buik zo fijn. Groei nog maar even. Tot wij je alle liefde kunnen geven. We kunnen niet wachten, maar neem je tijd. Wat zijn wij al zo trots op jou kleine meid.” Dat wordt dus beschuit met roze muisjes ;-). Namens de redactie van Girlscene feliciteren wij Joey met dit geweldige nieuws.

Beeld: De Bachelorette

Must reads 👀