Celebs

WOW! Joao van Ex On The Beach heeft een nieuw kapsel: ‘Blue is the new color’

Celine
joao-nieuw-kapsel

Tijdens zijn deelname aan Ex On The Beach heeft de Braziliaanse Joao behoorlijk wat indruk weten te maken. Alle dames hingen om hem heen in de villa en wij snappen wel waarom! *zwijmel*… Maar nu heeft deze hottie gekozen voor een andere look. Op Instagram deelt Joao een aantal foto’s van zijn nieuwe kapsel. 

EOTB’s Joao deelt op Instagram foto’s van zijn nieuwe kapsel

‘Blue is the new color’, schrijft hij onder de foto.

Deelname Ex on the Beach

In de eerste aflevering van het achtste seizoen van Ex On The Beach konden we kennis maken met de Braziliaanse Joao. Hij kwam, net zoals vele andere deelnemers van het programma, voor lust. Maar toch leek het er even op dat er iets opbloeide tussen hem en Ayleen. Helaas kregen de twee niet veel tijd om dit verder uit te zoeken, want Joao werd door de tablet of terror naar huis gestuurd.

Toch kwam de Braziliaanse hottie de laatste dag nog even het strand opgelopen om Ayleen op te vrolijken. Maar helaas was de liefde tussen die twee ook alweer snel over, zo werd bekendgemaakt tijdens de reünie aflevering van afgelopen zondag. En Joao steekt dat niet onder stoelen of banken en deelt op Instagram een foto met Ayleen. “We are what we are #friends”, schrijft hij bij de foto. Oei!

Lees ook
Jennifer en Stevie delen alle juicy geheimen van Ex On The Beach

Nieuw kapsel

En ook nu heeft Joao weer een aantal foto’s op Instagram geplaatst. Dit keer niet met Ayleen, maar om zijn nieuwe kapsel aan zijn volgers te laten zien. Ook op TikTok plaats hij een video van zijn nieuwe blauwe haar. Ja, je hoort het goed. Blauw haar! Joao onderging eerder al een transformatie toen hij na de opnames van Ex On The Beach zijn haar liet blonderen, om het nu vervolgens weer blauw te verven. En wij vinden het hem eigenlijk wel heel goed staan!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

View post on TikTok

Positieve reacties

Joao krijgt veel positieve reacties op zijn social media. Ze vinden dat het blauwe haar hem heel goed staat. Zo wordt er “Wauw, staat je goed” en “Starboy!” gereageerd onder de foto. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Beeld: instagram @joaogainz