Celebs

Onherkenbaar! Zo zag Jennifer van Ex On The Beach er vroeger uit

Jennifer-ex-on-the-beach-vroeger

Wij op de redactie van Girlscene zijn allemaal groot fan van Jennifer van Ex On The Beach. De ‘loca prinses’ heeft samen met Stevie altijd de meest hilarische uitspraken waar we helemaal dubbel van liggen. Maar hoe zag Jennifer er vroeger eigenlijk uit?

Zo zag Jennifer van Ex On The Beach er vroeger uit

Jennifer uit Ex On The Beach vertelde tijdens de eerste aflevering al dat zij houdt van roddels en geruchten en die zijn er dit seizoen gelukkig genoeg. Zo was er eerst drama of Nick en Lynn nu wel of niet het bed hadden gedeeld met elkaar en Jennifer was ook degene die als eerste wist wat Ivory en Lynn met elkaar onder de douche hadden uitgespookt. Drama genoeg dus!

Foto uit de oude doos

Wij zijn heel erg benieuwd hoe Jennifer er vroeger uit zag. Gelukkig is Love Reality opnieuw in de archieven gedoken en zijn ze een aantal oude foto’s van Jennifer tegen gekomen, toen ze er nog heel anders uitzag. Had jij haar herkent?

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Foto uit de oude doos! Zo zag Luca van Ex On The Beach er vroeger uit

Op de achtergrond

In de eerste afleveringen van EOTB hield Jennifer zich nog behoorlijk op de achtergrond. Maar in de nieuwste aflevering is te zien hoe ze met meerdere deelnemers aan het zoenen is. En daar blijft het niet bij! Jennifer is namelijk op date gestuurd met Samir, de ex van Joyce, en hoewel het eerst niet echt klikt worden er toch een paar kusjes uitgedeeld. Wij zijn benieuwd wat Jennifer nog meer zal gaan uitspoken de villa.

Beeld: MTV

Must reads 👀