Films & Series

Jennifer en Stevie delen alle juicy geheimen van Ex On The Beach

jennifer-stevie

Het achtste seizoen van Ex On The Beach werd gisteravond afgesloten met de reünie aflevering. Het was nogal een intens seizoen met alle vechtpartijen van Romée en de avontuurtjes van Luca. Maar ook na de opnames is er nog het een en ander gebeurd, Jennifer en Stevie praten ons bij. 

Jennifer en Stevie delen de geheimen van Ex On The Beach

Blijkbaar zijn er na de opnames van het programma ook nog een aantal dingen gebeurd.

Juice

Tijdens de reünie aflevering delen Jennifer en Stevie alle juicy geheimen die ze nog achter de hand hadden. “Iedereen vertelde ons alles. Wij deelden het samen. We hebben zoveel juice, maar een deel is gewoon niet geschikt voor de televisie”, vertelt Stevie. Er is bijvoorbeeld een groepschat waar Giovanna niet in mocht en waar Harrie alweer is uitgestapt. En dat is nog lang niet alles. “Terug in Nederland zijn er ook nog verschillende dingen gebeurd”, deelt Stevie. “Er is iemand die beweert na de opnames het bedt te hebben gedeeld met Joyce, Tess, Ayleen, Anne en nog anderen”, haakt Jennifer in.

Luca en Giovanna

Ook vertellen de meiden dat Luca en Giovanna elkaar nog wel een aantal keer gezien hebben. “Wat zeg jij?!”, roept Giovanna dan meteen. “Het was zeven uur geleden”, valt Luca haar in de reden. Ook zouden de dames nog nieuws hebben over een break-up en een hook-up en vertellen ze alles over de ruzie tussen Nick en Lynn. Want wie vertelde nou écht de waarheid?

Ruzie Nick en Lynn

In de villa beweerde Lynn dat ze het bed had gedeeld met Nick, maar dat was volgens hem niet waar. Er waren alleen orale dingen gebeurd. En eindelijk geeft Lynn toe dat Nick al die tijd gelijk had. Iedereen vraagt zich natuurlijk af waarom ze heeft gelogen. “Ik wilde mezelf niet voor lul laten zetten”, legt ze uit.

Relatie Joao en Ayleen

In de laatste aflevering was te zien hoe Ayleen in de armen van Joao sprong en ze zichzelf kroonde tot king en queen van het achtste seizoen. Helaas heeft hun relatie het niet overleeft. “We wonen echt gewoon ver uit elkaar”, reageren de twee. Ook vertelt Joao dat hij nog niet klaar is voor de liefde. En Jennifer beaamt dat. “Joao is niet serieus”, zegt ze. Ayleen vindt het jammer dat Joao haar toch het gevoel gaf dat hij wel klaar was voor een relatie, maar ze heeft haar best gedaan, vertelt ze.

Lees ook
WOW! Aan déze eisen moet een ex voldoen bij Ex On The Beach

Zijn Yanne en Lars nog samen?

Joao en Ayleen zijn niet de enige die niet meer samen zijn. Ook Yanne en Lars hebben een punt achter hun relatie gezet. “Je noemde me constant een psycho tegen al je vrienden”, zegt Yanne tegen Lars. “Het stapelde zich maar op”, vertelt ze. Uiteindelijk krijgt Lars ook nog te horen dat Yanne de laatste dag in de villa heeft gezoend met Harry. Dat vindt hij alles behalve leuk en besluit daarom de cast aan de vallen door het halve decor hun kant op te gooien. Oei!

Taier en Lakeisha

Gelukkig is er ook goed nieuws! Lakeisha en Taier zijn namelijk wél nog steeds amen. “Na het programma zijn we nog iedere week samen geweest”, vertelt Lakeisha trots. “En op mijn verjaardag gaf ze me een ring en vroeg ze of we het officieel konden maken.” Het stel laat weten veel zin te hebben in de toekomst. “En alles wat er gaat gebeuren”, reageert Taier. “En wellicht ooit trouwen”, zegt Lakeisha dan zelfs.

Wil je ook graag meedoen aan het negende seizoen van Ex On The Beach? Dat kan nu! Meld je hier aan. 

Beeld: MTV

Must reads 👀