News

Jeffrey Dahmer’s bril wordt voor dit bizar hoge bedrag geveild

jeffrey-dahmer-bril

In de afgelopen twee weken is de Netflix-serie The Jeffrey Dahmer Story razend populair geworden. Wel zó populair dat mensen er geld mee willen verdienen. De iconic bril van serial killer Jeffrey Dahmer wordt daarom ook voor een bizar hoog bedrag geveild online!

Serial killer Jeffrey Dahmer

Voor degene die de serie nog niet gezien hebben, leggen we even uit waar ‘ie over gaat, zonder spoilers! Jeffrey Dahmer was een Amerikaanse man die tussen de jaren 1978 en 1991 jonge mannen misbruikte en vermoordde. Hier hield het niet op, niet voor niks kreeg hij de bijnaam ‘The Milwaukee Cannibal’. Hij bewaarde namelijk lichaamsdelen van zijn slachtoffers en at deze op. Het ging dan vooral om het mannelijke geslachtsdeel en het hart. Insane! 

Hoe bizarste van het verhaal is nog dat er meerdere kansen zijn geweest om Jeffrey Dahmer achter slot en grendel te zetten, maar dit is helaas pas veel te laat gebeurd. Wel heeft hij een koekje van eigen deeg gekregen, Dahmer is in de gevangenis vermoord op dezelfde wijze als hij zijn eerste slachtoffer om het leven heeft gebracht.

Lees ook:
Waarom kijken we zo graag naar true crime docu’s over seriemoordenaars?

Bril

Twee weken geleden kwam de serie over deze gruwelijke Milwaukee Cannibal online op Netflix. Nog nooit eerder heeft een Netflix-serie zoveel succes gehad als deze. Nu deze documentaire-serie zo populair is, zijn er natuurlijk ook mensen die hier wel een zakcentje aan willen verdienen. Taylor James, eigenaar van Cult Collectibles vertelt aan TMZ dat hij Jeffrey Dahmer’s bril in zijn bezit heeft en deze te koop heeft staan voor maar liefst 150.000 euro! Wow!

James heeft niet alleen de bril van Jeffrey in handen gekregen, maar ook nog andere persoonlijke spullen. Hij heeft deze spullen kunnen krijgen via voormalig huishoudster van Lionel Dahmer, de vader van de beruchte serial killer. Op de website van Cult Collectibles staan allemaal verschillende items die ooit in het bezit waren van Dahmer, denk aan een bijbel, familiefoto’s en zelfs zijn bestek. Ieuw! De bril zelf staat niet meer op de site, maar als je geïnteresseerd bent, kan je Taylor hier rechtstreek over benaderen, laat TMZ weten.

Beeld: Netflix

Must reads 👀