Celebs

Déze bekende Nederlander lijkt sprekend op Jeffrey Dahmer

Danique
look-a-like-jeffrey-dahmer

De Amerikaanse seriemoordenaar Jeffrey Dahmer kreeg een eigen serie op Netflix en sindsdien heeft iedereen het over hem. En het schijnt dat wij in Nederland een look-a-like hebben rondlopen, weet jij over welke BN’er wij het hebben?

Seriemoordenaar Jeffrey Dahmer

Je kan er niet meer om heen, Jeffrey Dahmer’s gezicht popt overal in beeld en hij is misschien wel de meest besproken persoon van dit moment. Deze seriemoordenaar heeft gruwelijke dingen gedaan en dat heeft de hele wereld kunnen zien in de Netflix-serie over de killer. Er zijn veel verschillende meningen over de show, de ene vind het respectloos tegenover de families van de slachtoffers en de ander vind het goed dat iedereen weet wat er gebeurd is.

Het publiek heeft dus mixed feelings over de serie. Helaas zitten er ook mensen bij die zijn gaan opkijken tegen Dahmer, dit gebeurde in de jaren 80 ook al. Toen de seriemoordenaar werd opgepakt kreeg hij talloze fans die hem enorm adoreerde, insane toch? Nu, veertig jaar verder, heeft Jeffrey er nóg meer fans bij gekregen. Er zijn talloze fan-accounts voor deze crimineel en vele jongeren hebben zelfs een crush op hem! What?!

Look-a-like Jeffrey Dahmer

De Amerikaanse Jeffrey Dahmer is dus ook in ons landje een veelbesproken onderwerp. Zo kreeg deze BN’er te horen dat hij erg op de moordenaar leek! Ruud de Wild heeft op zijn Instagram een foto geplaatst, waar hij heeft verkleed als Dahmer. De Nederlandse dj heeft zichzelf naast een foto van Evan Peters gezet, de acteur die Jeffrey speelt in de serie.

“Gehoord: ik zou lijken op Jeffrey Dahmer…🤔🧐”, schrijft Ruud bij de post. Zien jullie de gelijkenissen?

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Netflix maakt grote fout in documentaire over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer

‘Houd op met deze onzin’

Niet alleen over de serie is veel commotie geweest, maar ook in de reacties van Ruud liggen de meningen ver uit elkaar. Sommigen vinden de grap van de dj wel vermakelijk en plaatsen lach-emoji’s onder de foto. “It’s getting scary now 😂”

Waar deze mensen het wel grappig vinden, zijn er veel andere die niet om de foto kunnen lachen. “Zou je niet moeten willen” en “Hou op met deze onzin aub” zijn geplaatst onder de foto. Mensen vinden het erg kwalijk dat Ruud deze vergelijking maakt “Wat sneu (en dan bedoel ik het maken van deze vergelijking)” reageert iemand. Mhhh, wat vinden jullie van deze actie?

Beeld: netflix