Fashion

Trend-alert! Dit zijn de 3 grootste jeans trends van dit najaar!

jeanstrends-najaar

De herfst is aangebroken en dat betekent voor veel fashion-lovers de beste tijd om nieuwe stijlen uit te proberen! Eindeloos combineren met verschillende laagjes en daar hoort natuurlijk ook de perfecte jeans bij. Wij vertellen je welke jeans je dit najaar sowieso in je kast wil hebben hangen!

Light denim jeans

Je zou misschien denken dat dit meer een zomertrend is dan eentje voor het najaar, maar vergis je niet! Licht gekleurde spijkerbroeken zijn juist he-le-maal in dit najaar! Van oogverblindend wit tot aan beige en licht blauw. Deze kleuren zijn gemakkelijk te combineren met jouw favoriete herfsttruien.

Wide leg jeans

Ook de hype rondom de wide leg fit is zeker nog niet voorbij! Dit najaar worden de jeans nog wijder en wijder en rijkt die helemaal tot aan de grond. En voor ieder is er wel wat wils, de wide leg fit jeans komt namelijk in allerlei verschillende kleuren en materialen voorbij. Deze moet zeker in je herfstgarderobe hangen dus!

Lees ook
Trend-alert! Zo draag je de gestreepte trui in de herfst van 2022

Straight leg jeans

De skinny jeans hebben we inmiddels voorgoed achter ons gelaten. En daar zijn de straight leg jeans voor in de plaats gekomen. De straight leg jeans is net zoals de wide leg jeans niet meer uit het modebeeld weg te denken. Deze jeans is net wat minder opvallend dan de wide leg, maar is wel heel gemakkelijk te combineren. Je kan hem bijvoorbeeld chique dragen, maar je kan het ook combineren met een leren blazer of jack om het een stoere look te geven. The possibilities are endless!

Beeld: Pinterest

Must reads 👀