Celebs

Jari geeft duidelijkheid over wat er écht gebeurde tijdens de dreamdate met Maris

jari-dreamdate-maris

Als je Temptation Island hebt gevolgd, dan zit de dreamdate van Jari en Maris waarschijnlijk nog vers in je geheugen. De twee hadden elkaar helemaal gevonden, maar wilde vervolgens niet veel duidelijkheid geven over de dreamdate. Toch zijn wij wel erg benieuwd wat er allemaal is gebeurd die nacht. 

Jari onthult wat zich heeft afgespeelt tijdens de dreamdate met Maris

Eindelijk krijgen we antwoorden op onze vragen!

Deelname Temptation Island

Maris deed samen met haar vriend Ivo mee aan Temptation Island: Love or Leave. Maar doordat Ivo vooral bezig was met nadenken over een open relatie trok Maris steeds meer toe naar Jari. Er was een goede klik tussen de twee, maar was er ook seksuele aantrekkingskracht? Jari deelde de dag na de dreamdate wel al een kleine hint over wat zich die avond had afgespeelt, maar verder liet hij er niet veel over los. Eigenlijk hadden we dus geen idee wat er tussen de twee is gebeurd

Dreamdate

Inmiddels is er alweer wat tijd verstreken. Ivo en Maris zijn weer terug bij elkaar en ook Jari heeft een relatie met Temptation-single Nena. Toch blijven fans nieuwsgierig over wat er die nacht tijdens de dreamdate precies is gebeurd. In een interview met RTL Boulevard geeft Jari ons eindelijk duidelijkheid. “Laten we eerlijk zijn, er is gewoon meer gebeurd”, laat hij weten. “Als je aan zo’n programma meedoet vind ik wel dat je open kaart moet spelen en dat doe ik dus. Er is alles gebeurd wat er kan gebeuren.”

Lees ook
Wow! Zo zag Jari uit Temptation Island: Love or Leave er vroeger uit

Nieuwe liefde

Het is dus wel duidelijk dat de twee een leuke nacht hebben beleefd samen. Jari laat weten dat hij er oké mee is dat het uiteindelijk niets is geworden met Maris. “De klik die je met iemand hebt opgebouwd, dat mis je wel”, gaat hij verder. Na het programma deelde Jari het goede nieuws dat hij een nieuwe liefde had gevonden, namelijk Nena, die ook meedeed als single aan het programma. Ook laat hij weten dat Nena, Ivo, Maris, Esmé en hijzelf het nog steeds goed kunnen vinden met elkaar.

Bron: rtl boulevardBeeld: tom cornelissen

Must reads 👀