Celebs

Zijn Jan Sietse en Linde van Temptation Island nog steeds samen?

Jan Sietse

We moeten misschien even je geheugen opfrissen, maar aan het begin van het seizoen van Temptation Island deden Jan Sietse en Linde ook mee als koppel. De twee kozen al snel voor de Swing of Love. Het stel verliet toen samen het eiland. Nu zijn we inmiddels drie maanden verder en zijn we heel benieuwd hoe het nu met ze gaat. Zijn Jan Sietse en Linde nog steeds samen?

Zo gaat het nu met Jan Sietse en Linde

Nu zijn we inmiddels drie maanden verder en zijn we heel benieuwd hoe het nu met ze gaat. Zijn Jan Sietse en Linde nog steeds samen?

Deelname Temptation Island

Dit jaar werd er een nieuw element toegevoegd aan het programma Temptation Island, namelijk de ‘Swing of Love’. Één iemand kreeg de kans om eerder het eiland te verlaten. Ze worden dan weer herenigd met hun lover.

Linde is een stoere dame die vooral doet waar ze zelf zin in heeft. Ze omschrijft zichzelf dan ook als een ‘vrije geest’, maar Jan Sietse daarentegen heeft heel veel bevestiging van andere nodig. Hij zal daarom dus ook niet zomaar uit zichzelf ondernemen. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat dit af en toe behoorlijk botst. Daarom heeft het stel besloten om deel te nemen aan Temptation Island. Beiden stonden ze ervoor open om andere mensen te leren kennen, maar al snel bleek dat ze elkaar enorm misten. Het stel heeft toen samen het eiland verlaten.

Lees ook:
WOW! Zo zag Linde van Temptation Island er vroeger uit

Wantrouwen

In de nieuwste aflevering van het programma komen we erachter of het stel nog steeds samen is. Maar dat blijkt dus niet het geval. Linde laat weten dat Jan Sietse na hun romantische vakantie in zijn oude patronen is teruggevallen. “Daar merkte ik weer heel erg het wantrouwen”, vertelde ze erover. “Ik ervoer dat hij mij geen ruimte gaf, hij ervoer dat alsof ik altijd weg wilde zijn”, aldus Linde. De twee waren het dan ook vaak niet met elkaar eens.

“Op een gegeven moment zijn Jan Sietse en ik op het punt gekomen dat wij elkaar niet meer aanvulden. We haalden elkaar eerder omlaag. Toen moest ik eerlijk zijn tegen mezelf. Je kunt nog zoveel van iemand houden, maar dat houden van werd uiteindelijk loslaten, dat we beter af zouden zijn zonder elkaar.”

Beeld: temptation island

Must reads 👀