Celebs

WOW! Janice Blok deelt pikante bikinifoto’s op haar Instagram

janice-blok-bikinifotos

De Rotterdamse influencer Janice Blok heeft meer dan 200 duizend volgers op Instagram. Een aardig bereik die met haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle waarschijnlijk enorm zal groeien, maar mocht dat niet het geval zijn. Zo niet, dan zullen deze pikante bikinifoto's van Janice daar wel voor zorgen.

Echte Meisjes in de Jungle

Momenteel zien we Janice Blok schitteren in het programma Echte Meisjes in de Jungle, waarin ze meerdere keren verteld dat ze enorm houdt van sporten. Deze fitte dame heeft er dus maar druk mee. Naast een deelname aan een tv-programma heeft deze Rotterdamse Influencer meer dan 200 duizend volgers op Instagram, heeft ze een eigen podcastshow, The Fucked Up Social Life, en is ze ook nog eens meerdere keren in de week in de sportschool te vinden.

Fit girl

Maar Janice is niet altijd zo van het sporten geweest. Afgelopen zomer liet ze zelfs nog weten helemaal niet zo van sporten te houden. HUH?! Mogen wij alsjeblieft wat motivatie van deze beauty lenen? Als we de bikinifoto’s van Janice Blok haar Instagram mogen geloven heeft ze een indrukwekkende fitness journey achter de rug. Iets waar deze influencer trots op is en dan ook graag deelt met duizenden volgers. Ze heeft er niet voor niets uren voor in de sportschool staan zwoegen, toch?

Lees ook:
Wait what?! Is Annebel van Echte Meisjes vreemdgegaan in de jungle?

Bikinifoto’s Janice Blok

“Brrrr. Veel te koud buiten! Even een terug blik naar mijn warme 2 weekjes in Curaçao en mijn summer body waar we weer hard voor aan het werken zijn na de feestdagen. In de winter werk je voor de zomer! YOU GOT THIS!”, schrijft Janice op haar Instagram. Ze probeert ons ook te motiveren om lekker te gaan sporten en dat lukt haar aardig! We weten alleen nog niet of dat komt door de motiverende tekst of de jaloersmakende foto’s. Ook volgers vinden de foto’s prachtig en reageren met: “What I would do to look like you! Je ziet er echt fantastisch uit.” En daar zijn wij het helemaal mee eens!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @janiceblok

Must reads 👀