Celebs

Janice Blok geeft uitleg over opmerkingen naar Michella Kox

janice-blok

Janice Blok kennen we allemaal van het programma Echte Meisjes in de Jungle. Zij kreeg na de uitzendingen online niet veel positieve reacties. Zo noemde ze Michella Kox in een van de afleveringen 'dikke trol'. Nu vertelt Janice openhartig over alle opmerkingen die er in de jungle gemaakt zijn.

Janice Blok

Janice Blok vertelt in een interview met RTL Boulevard over de opmerking ‘dikke trol’ en hoe ze deze opmerking richting Michella echt bedoelde. “Ik had het misschien anders kunnen formuleren, maar ik weet niet of jij ooit een dunne trol gezien hebt? Het gaat absoluut niet om het feit dat zij dik is, die vrouw is ook niet dik.” Janice vertelt ook openhartig over haar verleden en dat ze zelf ook twintig kilo zwaarder is geweest en ze weet hoe het is om daar mee te moeten dealen. “Ik zou nooit iets zeggen over iemands gewicht”, zegt ze duidelijk. “Ze gedroeg zich gewoon als een trol, en een trol is dik, dus ze is een dikke trol.”De realityster geeft aan dat ze geen spijt heeft van de opmerking, maar dat ze wel duidelijk wil maken dat ze bodyshamen onterecht vindt.

View post on Instagram
 

Bodyshamen

In het interview geeft Janice ook aan dat bodyshamen niet alleen maar één kant op gaat. “In het programma wordt er continue iets gezegd over hoe wij eruit zien, hoe fit wij zijn.” Ze heeft het dan voornamelijk over de opmerkingen die naar haar vriendin, Annebel, werden gemaakt in de jungle. “Annebel wordt een halve vent genoemd en Annebol. Maar omdat wij, en zij voornamelijk, fit en dun zijn mag er over ons wel van alles gezegd worden.”

Racistische opmerkingen

Janice vindt ook dat er niet op de opmerkingen van Michella gelet wordt en dat sommige woorden die ze gebruikt ook niet kunnen. “Michella noemt mij ook gewoon pindahoofd, dat is ook racistisch. Maar daar wordt natuurlijk weer niks over gezegd omdat zij de hele dag lelijke dingen aan het blèren is.”

Lees ook: 
Hilarisch! Michella Kox veilt Janice Blok voor het goede doel

Verkeerd opgevat

Janice heeft dus geen spijt van de opmerking ‘dikke trol’, maar wil wel een andere opmerking die zij gemaakt heeft in het programma rechtzetten. “Ik heb gezegd: ‘Nu heb ik verloren van mensen die nooit in de sportschool staan’.” Maar dit is volgens Janice helemaal verkeerd opgevat. “Ik zei op dat moment ‘Ik baal zo erg dat ik elke week, op een paal balanceren, in de sportschool oefen. En dat dit exact nu de opdracht is waarbij ik afval. En dat ik verlies van mensen die nooit in de sportschool staan.’“ Janice begrijpt dat die opmerking verkeerd is verschenen op de buis. ”Maar dat is het ook met tv, en dat moet ik ook beseffen denk ik. Zo werkt het nou eenmaal.”

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram: @janiceblok

Must reads 👀