News

Oeh la la: Janice blok gespot met een mysterieuze lover

Janice blok.

Janice Blok is alweer een tijdje vrijgezel, dat komt ook voornamelijk door haar drukke leven. Toch lijkt het er nu op dat ze wel de liefde heeft gevonden. Ze is namelijk gespot met een mysterieuze lover op een romantische date. Oeh la la!

Janice Blok

Janice Blok, die onlangs heeft meegedaan aan Echte Meisjes in de Jungle, richt ze nu vooral op andere dingen. Tegenwoordig is de influencer namelijk druk bezig met haar carrière als presentatrice en actrice. Ook is ze naast haar drukke leventje elke dag in de sportschool aanwezig, want zo’n killerbody krijg je natuurlijk niet zomaar. Ondanks dat Janice weinig tijd heeft, past een beetje romantiek er ook nog wel bij. Dat Janice altijd alles deelt met haar volgers, dat bleek nu even anders te zijn. Laatst bracht ze namelijk een bezoekje aan de Efteling, maar het leek erop dat ze samen was met een mysterieuze lover.

Efteling

De influencer is dus stiekem gespot met haar mysterieuze lover in de Efteling. En dat is best vreemd, want normaal gesproken deelt Janice altijd alles met haar volgers. Maar van dit tripje naar de Efteling heeft ze niets gedeeld. Toch waren er veel bronnen die Janice wél hebben gespot en ze was dus niet alleen. En volgens de bronnen zag het er ook nogal romantisch uit tussen de twee.

Lees ook:
EMIDJ-Lena haalt flink uit naar Gaby Blaaser: ‘Je bent een trut’

 Mysterieuze lover

Zou Janice een nieuwe lover hebben? JuiceChannel deelde in ieder geval al veel informatie over Janice en de mysterieuze man. “Janice Blok was gisteren in de Efteling. Normaal gesproken deelt ze altijd wel met wie ze op stap is, alleen deed ze dit gisteren niet”, luidt het bericht. “Een volger van ons heeft haar samen met een jongen gespot. Volgens onze bron zijn er ook kusjes uitgedeeld.” Helaas kunnen we niet achterhalen wie deze geheimzinnige man is, dus voorlopig moeten we nog maar even wachten tot Janice meer bekend maakt. Denk jij dat Janice een nieuwe lover heeft?

Beeld: @janiceblok

Must reads 👀