Celebs

Zien! Janice Blok showt afgetrainde lichaam op Instagram

janice blok

Influencer Janice Blok is de afgelopen vijf weken flink aan het trainen geweest. De brunette zal ondanks het mooie weer dus niet snel met een wijntje op het terras zitten, maar het resultaat mag er wezen, want zij is al vijf kilo afgevallen en showt haar afgetrainde lichaam op Instagram.

Janice Blok

Janice Blok is influencer, realityster en zij heeft haar eigen podcast. Janice Blok was ook een van de meest besproken deelneemsters in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Daarnaast post zij regelmatig op Instagram en TikTok en geeft ze haar volgers een kijkje in haar leven. Ook is de influencer de laatste paar weken flink aan het sporten. Janice Blok is hierdoor al vijf kilo afgevallen en showt haar afgetrainde lichaam op Instagram.

Lees ook:
Maxime Meiland deelt groots nieuws: “Wij hebben gezinsuitbreiding”

Resultaat

Janice Blok deelt het resultaat van haar afgetrainde lichaam op Instagram. Zij deelt in de story ook haar routine waardoor zij een killer body heeft gekregen. De brunette is al vijf weken bezig en is nu al vijf kilo lichter. Ook wandelt zij zeven dagen per week, drie kwartier buiten en staat zij vijf keer per week in de sportschool. Daarnaast nuttigt zij geen alcohol, eet zij bijna geen suikers en slaapt de influencer minimaal acht uur per dag. Het kost enige moeite, maar het resultaat mag er wezen!

Beeld: Instagram: @janiceblok

Must reads 👀