Celebs

Janice Blok zet nieuwe stap in acteercarrière

Janice Blok acteerdroom

De bekende influencer Janice Blok zien we tegenwoordig overal opduiken. De meeste kennen haar van social media, maar de brunette is nu ook bezig met een acteercarrière op te bouwen. Janice Blok deelde daarom ook dat haar acteerdroom eindelijk uitkomt.

Janice Blok

De 30-jarige influencer Janice Blok kennen de meeste waarschijnlijk van Instagram en TikTok. Toch is de brunette tegenwoordig ook bezig met acteren en presenteren. Ze droomt er dan ook al een tijdje van om de acteerwereld in te duiken, maar kreeg hier nooit de kans voor. Janice heeft vroeger al meerdere theateropleidingen gedaan en was altijd verliefd op het theater. De influencer kreeg toch vaak te horen dat ze toch niet helemaal was wat ze zochten. Dus ze heeft nooit de kans gehad om te schitteren. Toch heeft Janice onlangs wel nog een rol gekregen in de Nederlandse film De Tatta’s. Ook deelde de influencer onlangs dat ze binnenkort weer mee speelt in een nieuwe Nederlandse film. Het is eindelijk tijd voor Janice om te schitteren op het grote doek.

View post on Instagram
 

Lees ook:
WOW! Dit bizarre bedrag verdient influencer Janice Blok met Instagram

Expeditie Cupido

De volgende film waar we Janice Blok in gaan zien, is Expeditie Cupido. De film gaat voornamelijk over reality-tv en wordt opgenomen op een prachtig eilandje in Kroatië. De Nederlandse speelfilm gaat over een orkaan dat een eiland aanvalt, waardoor de deelnemers en crewleden moeten overleven met elkaar. De orkaan raast over hun heen en zorgt ervoor dat alles voor en achter de schermen wordt vermengd. Door de vernieling van de orkaan komt iedereen zijn ware aard naar boven. De vraag is dan ook: wat gebeurt er nu daadwerkelijk als de camera’s even niet draaien? De film gaat dus voornamelijk over teamwork, avontuur, liefde, vriendschap en gezelligheid. Janice Blok mag zeker blij zijn met haar nieuwe acteerrol in de film. De film zal in het voorjaar van 2024 in de bioscoop komen. We zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat we Janice weer op het grote doek gaan zien.

Beeld: @janiceblok