News

Zien: Janey uit Ex on the Beach heeft compleet nieuwe look

ex-on-the-beach-janey-nieuwe-look

Ben jij een trouwe kijker van Ex on the Beach? Dan ben je de spraakmakende Janey vast niet vergeten! Deze iconische realityster heeft op de eerste avond al direct iemand aan de haak geslagen. Hebben haar mooie blonde lokken een handje geholpen of krijgt zij met haar nieuwe look ook genoeg mannelijke aandacht?

EOTB Janey

Janey heeft een onvergetelijke indruk achtergelaten in haar seizoen van Ex on the Beach. De eerste avond was het al direct raakt en zorgde de blondine voor heel wat commotie in de villa. Toen was de beauty pas twintig jaar oud, maar ze liet er geen gras over groeien. In de eerste aflevering zagen we hoe zij op date ging met Marc-Junior en dat was al heel snel érg gezellig. De twee doken diezelfde avond het bed in samen, maar hebben later in het seizoen nog maar weinig contact gehad. Toch kwam het aan het einde van de realityshow weer goed en beloofden ze elkaar nog in Nederland op te zoeken. Dit is helaas stukgelopen en Janey heeft er geen relatie aan overgehouden.

In een interview met Fawry gaf ze eerlijk toe dat ze het eigenlijk ook wel een beetje voor de fame deed. Op haar Instagram heeft ze heel wat fans erbij gekregen en plaatst de blondine prachtige vakantiekiekjes en selfies. Nu heeft de EOTB-ster een foto geplaatst met een compleet nieuwe look, wij herkenden Janey bijna niet meer!

Lees ook:
Zien: Jaimie Vaes gaat voor een compleet nieuwe look

Nieuwe look

We kennen Janey als een gezellige blondine en heeft iedereen weten in te palmen met haar gouden coupe. Ook haar Instagram staat vol met prachtige foto’s van haar blond geverfde lokken. Ondanks dat deze kleur goed bij haar past, was Janey toch klaar voor een nieuwe look. Sinds gisteren gaat ze realityster als brunette door het leven. Stunning! We moesten even goed kijken, want de nieuwe haarkleur maakt haar bijna onherkenbaar. Desalniettemin staat het haar beeldig en krijgt ze er een meer volwassen uitstraling van. Wij kijken nu al uit naar nog meer kiekjes van the new Janey!

Beeld: instagram @janeyy_x