News

B&B Vol Liefde-Jan heeft deze BN’er geholpen met een rechtszaak

jan-bb-vol-liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is erg populair bij de kijkers. Er doen deze keer dan ook wat opvallende types mee, waar veel kijkers niet over uitgepraat raken. Zo ook de 72-jarige Jan die speciaal naar Portugal reist om Marian te ontmoeten. En het blijkt nu dus dat deze casanova geen onbekende is in het wereldje van de BN'ers.

B&B Vol Liefde

De 72-jarige Jan doet dit seizoen mee aan B&B Vol Liefde, omdat hij wil proberen om het hart van de glamoureuze Marian te veroveren. Hij is daarvoor speciaal afgereisd naar Portugal, want hij weet zeker dat ze voor elkaar gemaakt zijn. “Op het filmpje op televisie zag ik een paar mooie blauwe ogen. Ze is ook qua uiterlijk en de manier waarop ze gekleed is helemaal mijn type. Ze heeft ook hele diepe emoties meegemaakt. Ik vind het zo mooi, het is ongelooflijk”, aldus Jan.

Jan Weermeijer

Het valt de kijkers op dat Jan gelijk als een blok valt voor de 68-jarige Marian. Maar dat is niet het enige wat de kijkers is opgevallen, want het was juicekanaal @Reality_FBI die wat onderzoek heeft gedaan naar Jan. “In aflevering 3 maken we kennis met Jan Weermeijer”, schrijven ze in hun Instagram Stories. “Een welbespraakte ex-advocaat die probeert het hart van Marian te veroveren. Dat begint al met een cadeau. Een ketting.”

En dat is niet het enige wat ze te weten kwamen over deze casanova. “Jan Weermeijer is overigens geen onbekende voor de BN’er wereld. In 2018/2019 stond hij Patricia Paay bij als juridisch adviseur in een zaak tegen Johan Vlemmix”, schrijft het juicekanaal. “Johan wilde destijds een 18+ pop op de markt brengen die op Patricia Paay leek.” En dat is niet het enige waarvan we Jan kunnen kennen, want hij heeft volgens @Reality_FBI ook al eerder meegedaan aan meerdere televisieprogramma’s.

Wij zijn benieuwd of hij in B&B Vol Liefde het hart van Marian zal weten te veroveren.

Beeld: b&b vol liefde