Celebs

Jaimie Vaes over relatie met Lil’ Kleine: ‘Ik woog nog maar 45 kilo’

Jaimie Vaes was gisteren te gast bij ‘Boerderij van Dorst’. Ze vertelde uitgebreid over de stress veel last van had tijdens de relatie met Lil’ Kleine. Deze relatie heeft veel van Jaimie gevraagd, zowel fysiek als mentaal. “Heel mijn lichaam was gewoon één grote stressbal.”

‘Ik woog nog maar 45 kilo’

Zoals we weten heeft Jaimie Vaes een moeilijke en ingewikkelde relatie gehad met Lil’ Kleine, die ook de vader van haar kindje is. Bij het programma ‘Boerderij van Dorst’ vertelde Jaimie uitgebreid over wat dit allemaal met haar deed.

Doordat haar hele lichaam “één grote stressbal” was, had dit voor haar veel fysieke gevolgen. “Ik had geen zin om te eten door de stress. Ik zat alleen maar met een sigaret in mijn mond”, legde Jaimie uit aan presentator Raven. Dit resulteerde erin dat de realityster nog maar 45 kilo woog tijdens haar relatie met Kleine. Wow!

Er is iets mis

Ondanks dat de relatie tussen de twee best lang geduurd heeft, realiseerde Jaimie “eigenlijk al heel snel” dat er iets mis was in haar relatie. Ze schaamde zich enorm. “Als iemand je uitkaffert waar iedereen bij is, dan voel je je gegeneerd. Ik voelde me dan gegeneerd terwijl hij zich zou moeten schamen.” Ook had zij een vriendin in dezelfde soort situatie. “Ik begreep niet waarom ze bij hem bleef. Het is niet zo simpel”, gaat ze verder.

Uiteindelijk was Jaimie sterk genoeg om voor zichzelf op te komen en zette zij een punt achter haar relatie met de rapper. Het duo is al enige tijd uit elkaar, maar het heeft voor de beauty lang geduurd om weer tot rust te komen. “Ik weet nog de eerste keer dat ik naar buiten moest, ik piste echt in mijn broek.” Doordat Jaimie voor lange tijd een act op voerde voor de buitenwereld, was het lastig dat heel Nederland nu weet hoe het écht zit. “Dat is ook wel een les voor een volgende relatie. Dat ik altijd mijn eigen ding blijf doen.”

Lees ook:
Moeder Lil’ Kleine heeft kritiek op moederschap van Jaimie Vaes

‘Lío heeft zijn vader nodig’

Jaimie’s zoontje Lio komt natuurlijk ook langs in het gesprek. De baby mama legt uit dat Lio tot zo ver nog geen contact heeft met zijn vader, maar ze dit niet voor altijd zo wil houden. “We zullen ongetwijfeld geen beste vrienden worden, maar we blijven wel altijd ouders van Lio. En Lio heeft zijn vader nodig, maar daar moet papa wel iets voor gaan doen.”

Beeld: instagram @jaimievaes