Celebs

Komt er nog een tweede kindje? Jaimie Vaes doet boekje open over kinderwens

jaimie-vaes-kinderwens

Jaimie Vaes heeft begin dit jaar een einde gemaakt aan haar relatie met Lil’ Kleine. Het was een heftige relatie, maar toch is Jaimie de hoop op ware liefde niet verloren. Op dit moment voedt ze haar zoontje Lío alleen op, maar komt er ooit nog een broertje of zusje voor Lío?

Jaimie Vaes over kinderwens

In een interview met ELLE doet Jaimie een boekje open over een kinderwens

Fysiek geweld tijdens relatie met Jorik

Dat Jaimie en Jorik een turbulente relatie hebben gehad, is ons wel duidelijk geworden. Inmiddels is het alweer een jaar geleden dat er geruchten naar buiten kwamen dat Jaimie Vaes bebloed in de hotellobby in Ibiza zou hebben gestaan, na een uit de hand gelopen ruzie met haar – inmiddels – ex. Het stel vertelde toen niet veel later in een video dat er wel een ruzie was geweest, maar dat er geen fysiek geweld aan te pas was gekomen.

En daarmee leken de geruchten weer verdwenen te zijn, totdat er begin dit jaar een video opdook waarin te zien was dat Jorik het hoofd van Jaimie tussen een autodeur duwde nadat ze een heftige woordenwisseling hadden gehad. Hun relatie hebben ze daarna verbroken en Jaimie staat er nu alleen voor met de opvoeding van hun zoontje Lío.

Lees ook
OMG! Jaimie Vaes laat haar Jorik-tatoeage coveren: ‘Ik zou een grafsteen doen

Kinderwens

In een interview met ELLE vertelt Jaimie nu openhartig over haar kinderwens. Ze geeft aan dat ze het voor Lío wel leuk vindt als hij nog een broertje of zusje krijgt, maar dat het voor haar en haar ‘perfecte plaatje’ niet noodzakelijk is. ‘’Hij is al drie en tegen de tijd dat ik er weer klaar voor ben, is hij al wat ouder,’’ vertelt Jaimie erover. Na alles wat er is gebeurd geloofd Jaimie nog steeds in de liefde, al heeft ze nu geen behoefte aan een vaste relatie. Ze laat alles gewoon lekker op zich afkomen.

Beeld: Instagram @Jaimie Vaes