News

Jaimie Vaes gaat uit de kleren in nieuwste Playboy

Jaimie Vaes

Onlangs deelde Jaimie Vaes al een verrassende foto in haar Instagram Stories waardoor er gespeculeerd werd dat ze een plekje zou krijgen in de nieuwe Playboy. En nu heeft ze officieel bekendgemaakt dat ze uit de kleren is gegaan voor een fotoshoot van het populaire blad.

Jaimie Vaes

We kennen de 33-jarige Jaimie Vaes natuurlijk allemaal als de ex van Jorik (Lil Kleine). Inmiddels is deze relatie alweer een tijdje over. En deze breuk ging er nogal heftig aan toe. De media stond er dan ook mee vol. De brunette is daarom inmiddels wel gewend om in de spotlights te staan en sloeg de kans dan ook zeker niet af om uit de kleren te gaan voor een shoot in de Playboy.

En Jaimie zal in de nieuwe editie van het blad op maar liefst zestien pagina’s verschijnen. Dat is iets wat volgens Jaimie nooit had gemogen van Jorik als ze nog steeds samen waren. “Dat wilde hij echt niet. Ik heb het weleens geopperd toen we nog een relatie hadden, maar dat zag hij echt niet zitten”, biecht ze op.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien: Oriana van De Bachelor is weer gelukkig in de liefde

‘Het is voor mij een mijlpaal’

En dat terwijl een plekje in de Playboy voor Jaimie juist een grote droom was. “Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer. Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in Playboy te staan. Het is voor mij een mijlpaal. Er zullen vast mensen zijn die zeggen dat ik dit voor de aandacht doe, maar ik vind het gewoon heel gaaf om iets moois neer te zetten. Het lijkt me ook waanzinnig om later terug te kunnen kijken op deze foto’s. Ik denk dat de beelden bijna kunst zijn. Dat was een beetje het uitgangspunt; dat je ze ook aan de muur kunt hangen.”

Playboy

Het is dan ook best bijzonder dat er weer een BN’er verschijnt in het populaire blad. Dat is namelijk sinds 2013 niet meer gebeurd. Toen waren het Tatjana Šimić, Beertje van Beers en Marly van der Velden die uit de kleren gingen voor een fotoshoot in het blad. En ook Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Bridget Maasland en Britt Dekker zijn Jaimie Vaes al voorgegaan. Klik op deze link om de Playboy-cover met Jaimie Vaes te zien.

Beeld: Instagram: @jaimievaes