Celebs

Jaimie Vaes deelt lief bericht op Instagram voor haar jarige zoontje

jaimie vaes deelt zoontje

Wij kennen de knappe Jaimie Vaes voornamelijk als de ex-vriendin van rapper Lil Kleine. Ook heeft ze meerdere programma's gepresenteerd en was ze ook te zien in haar eigen realityserie ‘In The Vaes Lane’. Jaimie Vaes heeft met Lil Kleine een prachtig zoontje op de wereld gezet en vandaag is haar kleine man alweer vier jaar geworden.

Jaimie Vaes

Influencer Jaimie Vaes is regelmatig actief op social media. Ze heeft ook haar eigen kledinglijn opgericht en ze is druk bezig met haar leven als influencer. En naast dit alles is ze ook nog eens fulltime moeder. Zij kreeg haar prachtige zoontje, Lío, samen met haar ex-partner Lil Kleine. Jaimie Vaes deelt vandaag een paar schattige foto’s van haar zoontje, omdat hij alweer vier jaar is geworden.

Jarige job

“Mijn allerliefste, leukste, meest ondeugende en schattigste Lío, hiep hiep hoera want jij bent alweer vier jaar vandaag”, schrijft Jaimie op Instagram. Jaimie Vaes deelt hierbij ook een aantal lieve kiekjes van én met haar zoontje. “Wat gaat de tijd toch snel!”

“We hebben samen al aardig wat levens reisjes mogen maken en soms is het even zwaar, maar dan hebben wij altijd elkaar”, gaat Jaimie verder. “Het leven is een feestje met jou erbij lieve schat en ik ben iedere dag dankbaar om je mama te mogen zijn. Lieve Lí, mama houdt de wereld rond en rond en rond van jou! Nu, morgen, voor altijd.”

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Zien: Jaimie Vaes gaat voor een compleet nieuwe look

Zoontje Lío

Jaimie Vaes heeft zich eerder ook al eens uitgesproken in haar Grazia-column over haar zoontje die mogelijk te maken heeft met een vorm van autisme. “Ik heb me recent uitgesproken over de mogelijke vorm van autisme die ons zoontje heeft, wat volgens sommige moeders ook niet had gemogen”, vertelde ze. “Dat heb ik heel weloverwogen gedaan; er zijn vele uren onderzoek aan vooraf gegaan voordat we ontdekten dat Lío ‘speciaal’ is. Ik was nog met mijn ex toen we erachter kwamen en het heeft ons leven wel even op zijn kop gezet. Helaas ligt er nog steeds een taboe op praten over autisme. Waarom mag je je wel uitspreken als je kind een slecht horend oor heeft, maar niet bij autisme? Het laatste wat ik als moeder wil, is wegkijken uit schaamte, daarom besloot ik meteen openheid te geven.” Wij vinden het fijn dat Jaimie hier zo open over durft te spreken en namens Girlscene feliciteren wij haar met haar kleine man Lío.

Beeld: Instagram: @jaimievaes