Celebs

Jadey Lois, de vrouw met wie Waylon vreemdging, geeft voor het eerst een reactie

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Waylon is vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van Bibi. Het was Yvonne Coldeweijer die dit nieuws naar buiten bracht. De zanger ontkende dit niet en bood zijn excuses aan op Instagram. Hij zou ‘doktertje’ hebben gespeeld met Jadey Lois. Zij heeft nu voor het eerst gereageerd op de situatie. 

Waylon ging vreemd tijdens zwangerschap Bibi

We weten allemaal dat Bibi gezegend is met twee hele lieve kindjes. Toch is de tweede kraamperiode van Bibi niet bepaald soepel verlopen. Ze is er via het juice kanaal van Yvonne Coldeweijer achter gekomen dat haar vriend Waylon is vreemdgegaan. Dit zou echter niet de eerste keer zijn, in een eerdere relatie van de zanger had hij het ook heel gezellig met andere dames. De dame met wie Waylon ‘doktertje’ zou hebben gespeeld heet Jadey Lois.

Waylon heeft deze heftige geruchten niet ontkend. Eerder deelde hij een post op Instagram waarin hij zijn excuses aanbood op Instagram. “Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi, I know I fucked up. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft”, schreef hij.

Lees ook:
OMG! Waylon reageert voor het eerst op camera na vreemdgaan

Jadey Lois reageert

Het ‘doktersafspraakje’ met Jadey heeft plaatsgevonden op 26 maart. In deze periode was Bibi hoogzwanger van hun tweede kindje. Waylon heeft inmiddels al gereageerd en nu geeft ook Jadey een reactie. In haar Instagram Story deelde ze een bericht die ze daarna weer snel heeft verwijderd. “Het dondert en het bliksemt. En het regent meters bier”, was er te lezen. Dit heeft ze waarschijnlijk geplaatst na aanleiding van de bierdouche die Waylon kreeg tijdens zijn eerste optreden na het vreemdgaan.

Jadey Lois

Bron: VerraderlijkBeeld: Instagram @bibibreijman