Celebs

Zien! Jade Anna showt resultaat na maandenlang intensief sporten

jade-anna-sporten

Influencer Jade Anna is druk bezig geweest in de sportschool en de blondine laat met trots haar nieuwe lichaam zien aan haar Instagram volgers. You go girl!

Jade Anna

Heeft deze beauty eigenlijk nog wel een introductie nodig? Voor degene die Jade Anna niet kennen, doen we even een spoedcursusje! Ze is door haar YouTube-account Forever Jade bekend geworden, ze begon hiermee in 2015. Daarna is haar bekendheid alleen maar gegroeid, voornamelijk door Instagram en TikTok. Ze heeft ook nog wat volgers te danken aan haar relatie met Gio Latooy. De twee zijn en heel tijdje samen geweest, maar de love birds zijn inmiddels ook alweer een tijdje uit elkaar.

Ook staat ze nu wel eens model voor de Hunkemöller en met zulke looks begrijpen wij dat wel! Als model moet je altijd in shape blijven en de influencer is dan ook veel in de sportschool te vinden. Op Instagram deelt de trotse Jade Anna haar afgetrainde lichaam!

Lees ook:
WOW! Zoveel verdient Jade Anna met social media

Resultaten sporten

Jade Anna legt bijna haar hele leven vast op beeld en dus ook haar sportschool work-outs. Tegenwoordig is ze veel bezig met gezonde voeding en bewegen. De sportschool is echt een uitlaatklep voor haar geworden en ze vindt het heel leuk om te doen. Ze neemt haar volgers hierin mee en kreeg tijdens een Q&A de vraag of zij een beforeand afterfoto had van haar lichaam. Op haar Instagram Stories plaatst Jade Anna deze prachtige foto van haar afgetrainde lichaam. You go girl! 

Beeld: instagram @jadeanna