News

Picture-perfect koppel: Jade Anna en Kenneth Taylor delen eerste foto samen

jade-anna-kenneth-taylor-foto

Het langverwachte moment is eindelijk daar: Jade Anna en Kenneth Taylor maken het insta-official op de socials van Jade. Al enkele weken gaan geruchten rond over een mogelijke romance tussen Jade en niemand minder dan de Ajax-speler Kenneth. Haar nieuwste foto op Instagram lijkt nu de bevestiging te zijn van hun nieuwe liefde!

Jade Anna en Kenneth Taylor

Jade Anna’s voormalige relatie met YouTuber Gio was vanzelfsprekend heel openbaar. Dagelijks werden de twee in de schijnwerpers gezet met camera’s, en ze deelden vrijwel alles van hun leven met hun volgers en fans. Na hun tweede, ditmaal definitieve breuk-up liet Gio snel weten een nieuwe liefde te hebben gevonden in Lynn.

Er gonsden al geruchten dat ook Jade opnieuw gelukkig was in de liefde, maar zijzelf heeft nooit iets bevestigd. Waar mensen eerst dachten dat het om een andere voetballer ging, die Jade’s hart had weten te veroveren, zijn juicechannels er nu bijna zeker van: Kenneth Taylor is de nieuwe lover van de knappe influencer. Stukje bij beetje gaf Jade al hints over een mogelijke relatie met voetballer Kenneth Taylor. Ze werden samen gespot op Schiphol, Jade verscheen bij meerdere voetbalwedstrijden van Ajax, ze deelde foto’s van haar nieuwe handschoenen met een cryptische quote, maar een echte duidelijke foto waarop ze samen te zien waren, zagen we nog niet eerder op onze feed langskomen. Maarre, daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen!

Eerste foto met haar nieuwe liefde Kenneth

Private, but not secret, lijkt het motto te zijn van het kersverse koppel Jade en Taylor. Op Instagram deelde Jade gisteren een carousel op haar Instagram-account. “Meer van dit”, schreef de influencer bij de post van foto’s van haar leven de afgelopen maand. Op de derde foto spotten we Jade en een jongen bij een grijpautomaat. Enne, het lijkt er toch echt op dat dit niemand minder dan de Ajax-speler is. Wat denken jullie? Bevestigen Jade en Kenneth hiermee hun relatie online?

View post on Instagram
 

In de comments wordt er gespeculeerd of het dan echt om Kenneth gaat. “Is dat Kenneth op de 3de foto?”, schrijft een van haar volgers. Meerdere andere volgers bevestigen vervolgens deze vraag. “Hoe cute zijn Jade en Kenneth!” comment iemand anders. Er lijkt zelfs een nieuwe woordgrap bedacht te zijn, want massaal reageren volgers onder haar foto dingen zoals, “Ja, ik herkenneth”.

Beeld: instagram @jadeanna