Celebs

Zien: Jade Anna deelt geweldige transformatie op Instagram

Jade Anna

Jade Anna is tegenwoordig veel bezig met een gezonde leefstijl opbouwen. Haar resultaten en advies deelt ze dan ook regelmatig op Instagram. En ook dit keer deelde Jade Anna een foto van een geweldige transformatie met haar volgers.

Jade Anna

Jade Anna is tegenwoordig bijna elke dag in de sportschool te vinden. Ook is ze helemaal omgeslagen naar een healty lifestyle. Dagelijks houdt de blondine ons dan ook op de hoogte van haar goals. Van veel gezonde gerechtjes tot haar dagelijkse bezigheden op een dag. De influencer deelt ook regelmatig haar sportresultaten. En ook dit keer wist ze iedereen weer te verrassen. Jade liet namelijk zien hoeveel haar lichaam is veranderd in een jaar tijd, door intensief te sporten. “Ondanks dat het verschil niet mega is, voel ik me wel een heel stuk prettiger in mijn eigen lichaam”, schreef ze bij de foto.

Transformatie in de sportschool

“Ik train hard, neem voldoende rust, luister naar waar mijn lichaam behoefte aan heeft, namelijk gezonde gebalanceerde voeding”, deelde Jade Anna in haar Instagram Stories. Ook vertelde ze dat ze haar work-out schema heeft veranderd. “Ik doe vooral wat ik leuk vind. De afgelopen twee maanden ben ik echt gaan focussen op work-outs die ik leuk vind en dan maakt al zo’n verschil. Mentaal en fysiek!”, laat de influencer weten.

Lees ook:
Kijkers spotten bijzonder item in de badkamer van Jade Anna

Gezonde leefstijl kan leuk zijn

De laatste tijd merken we steeds vaker dat Jade Anna voor velen echt een voorbeeld is geworden. Ze wil niet alleen dat haar volgers zien dat ze aan het sporten is, maar dat het ook leuk kan zijn om een gezonde leefstijl te hebben. Door bijvoorbeeld veel te experimenteren met gezonde gerechten en de sport te beoefenen die jij écht leuk vindt om te doen. Dat kan volgens de influencer al een heel groot verschil maken. Wat vind jij van de transformatie van Jade Anna?

Beeld: @jadeanna

Must reads 👀