Celebs

Kijkers spotten bijzonder item in de badkamer van Jade Anna

jade anna

We weten ondertussen wel wie Jade Anna is. We zien de 18-jarige influencer regelmatig voorbijkomen in Gio zijn vlogs en zelf post zij ook regelmatig op social media. Maar niet alleen Jade is veel te zien in de vlogs er is ook nog iets anders in beeld.

Jade & Gio

Jade en Gio kregen sinds de bekendmaking van hun relatie al veel aandacht. Jade was toendertijd nog minderjarig en hier hadden kijkers een duidelijke mening over. Na een relatie van twee jaar kwam er een video van Gio en Jade online waarin zij bekend maakten dat ze een punt achter de relatie hadden gezet. Voor veel fans kwam dit als een shock en hoopte ze dat de twee nog terug bij elkaar zouden komen. Gio en Jade hadden elkaar een tijdje niet gesproken en probeerde wat meer afstand van elkaar te nemen. Maar de afgelopen maand zijn de twee weer veel vaker samen en zien we Jade ook weer regelmatig terug in de vlogs. Het koppel heeft ook weer bekendgemaakt dat zij samen zijn. Kijkers zagen niet alleen Jade Anna vaker in de vlogs, maar er kwam ook een bijzonder item in beeld.

Bijzonder item

Kijkers van Gio en Jade hebben altijd wel wat te zeggen en ook nu kwamen ze weer wat opvallends tegen. Dit keer ging het om een voorwerp dat te zien was in de badkamer. Voor de meeste ladies onder ons komt dit voorwerp misschien wel bekend voor. In meerdere vlogs van Gio was namelijk een Satisfyer te zien op de achtergrond. Dit was voor veel kijkers gelijk weer een reden om commentaar te geven op Jade.

Lees ook: 
Mike vertelt openhartig over twijfels bij dit Temptation Island-koppel

Veel kijkers dachten zelfs dat Jade dit voorwerp met opzet op de achtergrond had gelegd, zodat mensen erover zouden gaan praten. Ook zou Gio volgens presentator Jan Roos van Roddelpraat “niet goed in bed zijn” omdat Jade een satisfyer heeft. Gelukkig kunnen wij deze roddel uit de wereld helpen en is dit natuurlijk onzin. Als je een satisfyer hebt, zegt dat helemaal niets over de man waarmee je samen bent. Het is dus helemaal niet zo gek dat Jade er ook eentje heeft, zoals meerdere vrouwen onder ons. You go girl!

Beeld: Instagram: @jadeanna