Horoscoop

Jaarhoroscoop! Dit zijn de verwachtingen voor 2023 voor Vissen

jaarhoroscoop-2023-vissen

Het is weer zover! 2022 is bijna voorbij en dat betekent dat we vooruitblikken op het nieuwe jaar. Hierbij zullen we kijken naar relaties, liefde, gezondheid en financiën. Dit is de jaarhoroscoop van 2023 voor het sterrenbeeld Vissen. Wat hebben de sterren voor jou in petto?

Jaarhoroscoop 2023 Vissen (20 februari – 20 maart)

Afgelopen jaar heeft de Vissen waarschijnlijk een zwaar jaar achter de rug, maar 2023 is jouw jaar hoor! De energie en frisse blik die je in 2022 miste, zal aankomend jaar dubbel en dwars tevoorschijn komen. Op alle gebieden van je leven. Daarnaast zal 2023 specifiek in het thema staan van ‘vriendschappen’. Vriendschappen die aflopen, maar daardoor ook plaats maken voor nieuwe vriendschappen. Connecties die bovenal waardevoller zijn dan ooit. Op het gebied van vrienden heb jij over het algemeen een goede balans tussen behulpzaam zijn en voor jezelf zorgen, maar deze moet je in 2023 wel bewaken. Wat af en toe om veranderingen kan vragen.

Gezondheid

Voor de Vissen is het dus belangrijk om een goede balans te vinden, te hebben en te behouden tussen anderen helpen en voor jezelf zorgen. Daarbij is het letten op je eigen gezondheid vanzelf sprekend. Gelukkig ben jij je hier heel bewust van en sta je in 2023 open om je gezondheid te waarborgen en de balans te behouden. Hierdoor ervaar je een energieboost waardoor je nog meer energie over hebt om jezelf lekker te verwennen!

Liefde en relaties

Zoals je eerder kon lezen staat 2023 voor jou in het teken van vriendschappen. Ondanks dat het lastig is, is het voor jou van belang om sommige vriendschappen los te laten. Langzaamaan zal je inzien dat deze vriendschappen jouw vooruitgang en groei belemmeren. Het overkomt jou namelijk wel eens dat je in een web belandt die anderen om jou heen gemaakt hebben. Dit kan komen door verwachtingen van anderen of de druk die je ervaart om aan die verwachtingen te voldoen. Onbewust volg je soms het pad wat een ander volgt, waardoor je jezelf kwijtraakt. In 2023 willen we je daarom meegeven om je vast te houden aan je eigen ideeën en idealen. Ook als dit veranderingen in bepaalde vriendschappen vereist. Als je hier heel veel moeite mee hebt is het verstandig om hulp te vragen aan anderen. Jij staat immers ook altijd voor hen klaar.

Op het gebied van de liefde is het wederom van belang om te kijken naar gelijkwaardige relaties. Relaties die in balans zijn dus. Door de energieboost die je in 2023 ervaart heb je gelukkig genoeg energie om je te storten op je liefdesleven. Cijfer jezelf alleen niet weg! Een goede relatie bestaat uit meer dan alleen geven, namelijk ook uit nemen. Naast vriendschappen staat voor jou het teken van veranderingen en je eigen pad uitstippelen centraal. Deel dit met potentiële relaties of je lover. Dan weet je meteen of jullie op één lijn zitten.

Carrière

Op het gebied van werk moet je jezelf wederom schrap zetten voor veranderingen, maar hier ben je klaar voor, hoor. Jij bent namelijk steeds beter in staat om risico’s in te schatten en deze te nemen. Jij gaat echt je grenzen verleggen op het gebied van werk en verschillende denk- en gedragspatronen loslaten. Wanneer je dit doet krijg je een gevoel van vrijheid, waar je achteraf gezien al die tijd al naar op zoek was. Daarnaast wil Vissen graag een betekenisvol leven leiden, waardoor je de verdieping op gaat zoeken in je werk. Zeg maar dag tegen die oogkleppen en hallo tegen een nieuwe inspiratiebron die je in 2023 helemaal ontdekt hebt.

Financiën

Op financieel gebied zal je van de veranderingen op de werkvloer nog weinig merken, maar 2023 belooft in ieder geval een stabiel jaar te worden. Dit komt door het vinden van een balans tussen je uitgaven en inkomsten, waardoor je ook meer motivatie krijgt om te werken. Wat uiteraard je financiële situatie zal bevorderen. Gelukkig mag je op een later moment wel een positieve impact op je financiën ervaren van de doorgevoerde veranderingen in je leven.

Beeld: pinterest

Must reads 👀