Horoscoop

Jaarhoroscoop! Dit zijn de verwachtingen voor 2023 voor Schorpioen

jaarhoroscoop-2023-schorpioen

Het is weer zover! 2022 is bijna voorbij en dat betekent dat we vooruitblikken op het nieuwe jaar. Hierbij zullen we kijken naar relaties, liefde, gezondheid en financiën. Dit is de jaarhoroscoop van 2023 voor het sterrenbeeld Schorpioen. Wat hebben de sterren voor jou in petto?

Jaarhoroscoop 2023 Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Voor de Schorpioen gaat het jaar 2023 veel positiviteit brengen. Het jaar staat voor jou namelijk in het teken van groei in verschillende opzichten. Bijvoorbeeld op het gebied van werk en relaties. Doordat jij je positief, energiek en zelfverzekerd voelt, zullen er meerdere kansen op jouw pad komen. Die moet je dan wel accepteren, pas dan kan je veranderingen in je leven doorvoeren. Deze veranderingen zullen een positief effect hebben voor jou. Gelukkig mag je altijd nog zelf bepalen wat je doet met de veranderingen. Ze komen alleen als jij ze aangrijpt.

2023 is voor de Schorpioen dus het jaar van groei. Een jaar waarin je dieper in contact komt met je emoties en je innerlijke ik. Deze vernieuwde kijk op jezelf, je huidige leven en je toekomst zal invloed uitoefenen op je vriendschappen en relaties. Sommigen zal je verliezen en anderen zullen juist sterker worden. In 2023 zal je zien dat alle veranderingen het waard zullen zijn.

Gezondheid

Op het gebied van je gezondheid heb je het afgelopen jaar misschien niet de doelen gehaald die je wilde behalen, maar niet getreurd. In 2023 zal je erachter komen dat deze doelen helemaal niet realistisch waren. Dit jaar ga je focussen op persoonlijke groei door iets liever voor jezelf te zijn en dus ook realistische doelen te stellen. Zoek een nieuwe hobby of een sport die je gemakkelijker vol kan houden. Wellicht ontdek je wel een compleet nieuwe passie van jezelf. Kortom zal je balans vinden tussen gezond eten, fysieke beweging en genoeg slaap.

Liefde en relaties

De Schorpioen is over het algemeen een passievol en emotioneel mens. Voor jou is het daarom goed om te ontdekken hoe je deze emoties het beste naar je omgeving kunt communiceren. Iets wat je afgelopen jaar niet genoeg hebt gedaan. Door je gevoelens eerlijker te delen zal je wellicht vriendschappen verliezen, maar zal je ook hechtere vriendschappen sluiten. It will all be worth it in the end.

Hetzelfde geld voor de liefde. In 2023 bepaal jij eens een keer hoe de dingen gaan. Jij bent de baas over de veranderingen in je leven, door kansen aan te grijpen en te creëren. Wil je dat bepaalde dingen in je liefdesleven veranderen? Dat is het aan jou om de eerste stap te zetten. In tegenstelling tot de Schorpioen in een relatie, voelt de single Schorpioen zich iets minder zelfverzekerd. Dit zit vooral in het feit dat jij het eng vindt om jezelf echt open te stellen. Probeer jezelf eraan te herinneren hoe leuk je bent. Je bent een mooi mens wat je omgeving alleen maar kan beamen. Voor de Schorpioen in een relatie lijkt dus het tegenovergestelde te gebeuren. Jij bent juist super zelfverzekerd, jij weet wat je wil in je relatie en weet ook wat je moet doen om dit bereiken. Of dit betekent dat je relatie eindigt of juist doorgaat is aan jou.

Carrière

Op het gebied van je carrière zal er in 2023 weinig veranderen wat voor jou frustrerend kan zijn. Je toont namelijk wel de inzet om hier ook voor beloond te worden. Er wacht daarom een belangrijk keuze op je: blijf je dit werk nog doen? Wellicht is 2023 het juiste moment om op zoek te gaan naar een andere baan. Mocht je juist kiezen niet van baan te switchen moet je in 2023 leren om te gaan met frustrerende situaties op de werkvloer. Laat de dingen los waar je geen invloed op hebt en focus je op de dingen waar je wel invloed op kunt uitoefenen. Beide keuzes zullen een positieve invloed op je persoonlijke groei hebben.

Lees ook:
Déze 3 sterrenbeelden hebben een hekel aan de winter

Financiën

2023 lijkt het jaar waarin het je eindelijk zal lukken om wat geld opzij te zetten. Je krijgt een nieuwe visie ten opzichte van je financiën en brengt hierdoor ook een nieuwe structuur aan. Je financiële situatie lijkt hierdoor vrij stabiel te zijn, wat je uiteindelijk veel rust zal brengen. Vergeet niet dat je jezelf af en toe mag trakteren. Je werkt immers hard voor je geld. Daarnaast mag je je persoonlijke groei ook best een keertje vieren. Good for you!

Beeld: pinterest

Must reads 👀