Lifestyle

Fan van It Ends With Us? Dan wil je deze boeken ook lezen

boeken lezen

It Ends With Us blijft een van onze favoriete boeken, maar die hebben we ondertussen al vaak genoeg gelezen. Ben je op zoek naar iets nieuws en houd je wel van romantische verhalen? Dan hebben wij voor jou de leukste boeken op een rijtje gezet die je sowieso wil lezen.

1. Daar waar rivierkreeften zingen

Fan van It Ends With Us? Dan is Daar waar de rivierkreeften zingen een van de boeken die je zeker moet lezen. Het boek gaat over Kya Clark die in haar eentje is opgegroeid in het moeras van Barkley Cove in North Carolina, afgesloten van de bewoonde wereld. Om zichzelf te onderhouden ruilt ze vis, en groenten uit haar moestuin in voor andere levensmiddelen. Ze voelt zich thuis in de natuur. Maar als ze in aanraking komt met twee jongemannen uit de stad ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddellijk op Kya.

2. Twisted love

Ana Huang schrijft veel romantische verhalen. Haar verhalen variëren van luchtig tot erg duister, maar wat ze gemeen hebben is een happily ever after. Ook Twisted Love is een meeslepend verhaal, die je zeker eens gelezen moet hebben. Alex Volkov is een duivel gezegend met het gezicht van een engel en vervloekt met een verleden waaraan hij niet kan ontsnappen. Doordat hij te maken heeft gehad met een tragedie, is er weinig ruimte over voor zaken van het hart. Maar wanneer hij gedwongen wordt om voor de zus van zijn beste vriend te zorgen, begint hij iets in zijn borst te voelen. Een barst. Een smelting. Een vuur dat een einde zou kunnen maken aan zijn wereld zoals hij die kende.

3. Moordgids voor lieve meisjes

Moordgids voor lieve meisjes, geschreven door Holly Jackson, zet je voortdurend aan het denken. Iedereen in Little Kilton kent het verhaal: de knappe en populaire eindexamenscholiere Andie Bell werd door haar vriendje Sal Singh vermoord, waarna hij zelfmoord pleegde. Zelfs vijf jaar later ziet Pippa Fitz-Amobi nog de impact die de zaak op het dorp heeft gehad. Pippa heeft zich altijd afgevraagd wat er nu precies is gebeurd. Wanneer ze de zaak kiest als onderwerp voor haar profielwerkstuk, komen er al snel geheimen boven die iemand liever verborgen had willen houden. Het lijkt wel alsof diegene haar tegenwerkt – zou de echte moordenaar nog leven?

4. The seven husbands of Evelyn Hugo

The Seven Husbands of Evelyn Hugo is een van de meest besproken boeken op TikTok. Het boek leest als een biografie in plaats van een fictieboek. Het verhaal gaat over het bekende Hollywoodicoon Evelyn Hugo die intussen 79 jaar oud is. Ze is er eindelijk klaar voor om haar verhaal te doen, nadat ze jarenlang de pers heeft ontweken. Ze wil per se haar verhaal doen aan een onbekende journaliste genaamd Monique Grant. Monique snapt niet waarom zij gekozen is, maar gaat naar het huis van Evelyn om haar levensverhaal op te schrijven. We krijgen alle duistere details van het leven van Evelyn te lezen, en soms voelt het zo schandalig dat je twijfelt of je wel verder moet lezen. Daarbij voelen de personages echt en is het onbegrijpelijk dat geen van de personages echt hebben bestaan.

Lees ook: 
Deze 5 boeken moet je hebben gelezen volgens TikTok

5. Things we never got over

Het boek Things we never got over gaat over een jonge dame, Naomi. Ze is haar eigen bruiloft ontvlucht, wordt bedrogen door haar onsympathieke en beruchte tweelingzus en krijgt plotseling de zorg voor een nichtje van wie ze niet eens wist dat ze bestond. Bad Boy Knox heeft geen plaats voor drama in zijn leven, maar een knappe vreemdelinge zet alles op z’n kop. Haar leven stort recht voor zijn neus in en hij besluit haar te helpen. Zodra ze alles weer op de rit heeft, kan hij terugkeren naar zijn eigen, rustige leven. Tenminste, dat was het plan.

Beeld: Pinterest

Must reads 👀