News

Temptation Island-Iris en Evie stoppen met podcast NOSHAME

Evie Iris groots nieuws

Het is nog niet zolang geleden dat Iris de Waard en Evie van Vliet, de we kennen van Temptation Island, het nieuws naar buiten brachten dat ze samen een podcast zouden starten. Maar na zes afleveringen lijkt het doek nu alweer gevallen. De meiden kondigden aan dat ze zullen stoppen met hun podcast NOSHAME.

Iris de Waard & Evie van Vliet

Iris en Evie, die elkaar hebben leren kennen bij Temptation Island, besloten in april om samen de podcast NOSHAME te beginnen. Iedere week deelden zij deze met al hun volgers op TikTok. “Heb jij al voor een langere tijd een brandende vraag waar jij een ongefilterd antwoord op zou willen krijgen? Stuur die hele brandende vraag dan hier in onze DM en wie weet beantwoorden wij die vraag in deze podcast”, deelden de twee destijds op hun socials.

Podcast NOSHAME

Op Instagram maakte Iris nu bekend dat er nu al een einde komt aan deze podcast. “Dag lieve podcast volgers”, schrijft ze in haar Instagram Stories. “Zoals misschien is opgevallen is er al 4 weken geen nieuwe aflevering gepost. Bij deze wil ik helaas mededelen dat de podcast vanaf nu zal stoppen ivm privéomstandigheden”, gaat ze verder. “Iedereen bedankt voor het insturen van vragen en het kijken van onze afleveringen. Veel liefs, Iris.”

Lees ook:
Temptation Island-Miriam openhartig over relatie met Lester

Privéomstandigheden

Veel volgers van Iris en Evie waren toch wel benieuwd waarom ze nu toch hebben besloten om te stoppen met de podcast. Gelukkig heeft juicekanaal @RealityFBI daar onderzoek naar gedaan. “Heb beide dames gesproken en het komt er op neer dat door tijdgebrek, Evie zichzelf niet langer kan committeren. Iris gaat bovendien zelf iets beginnen”, laten ze weten in hun Instagram Stories.