Celebs

Iris de Waard doet juicy onthulling over Temptation Island

iris-de-waard-temptation-island

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is inmiddels alweer een tijdje bezig. We volgen vier koppels die de ultieme relatietest aangaan om antwoorden te krijgen op al hun vragen. Maar Iris de Waard deed nu wel een hele bijzondere onthulling over Temptation Island.

Iris de Waard

De 26-jarige Iris de Waard is erg geliefd in het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. De blondine is samen met haar vriend Mitch het avontuur aangegaan. De twee love birds zijn al drie jaar lang smoorverliefd op elkaar, maar toch loopt niet alles altijd op rolletjes. Het is dan ook vooral Iris die in de eerste aflevering liet weten dat er weinig romantiek komt vanuit Mitch. Ze hoopt dat Mitch er tijdens dit liefdesavontuur achterkomt dat hij toch wél romantisch kan zijn.

Oude concept

Op Instagram doen de deelnemers regelmatig een vragenrondje, zo ook Iris de Waard. Zij kreeg van een van haar volgers de vraag of ze ook mee zou hebben gedaan als Temptation Island nog via het oude concept zou gaan. En op deze vraag geeft ze nogal een bijzonder antwoord: ‘4 jaar terug had ik mijn opgegeven als verleidster’, aldus de blondine. Helaas is dat toen niet doorgegaan, omdat Iris bij haar vaste baan op het randje hing van een vast contract bij haar toenmalige werkgever. Ze wilde haar baan daarvoor niet op het spel zetten. Gelukkig kunnen we dit seizoen alsnog genieten van haar vrolijkheid en spontaniteit.

Lees ook:
Zien: zo zag Iris van Temptation Island er vroeger uit

Temptation Island: Love or Leave

Ook dit seizoen doen er weer vier koppels mee aan Temptation Island: Love or Leave. Ook Iris en Mitch gaan dit seizoen de ultieme relatietest aan. In de dagen die de koppels van elkaar apart zijn, worden ze samen in een villa gezet met allemaal knappe vrijgezellen. Ze moeten proberen om diepe connecties aan te gaan met elkaar, maar wel de verleidingen die daarbij komen kijken te weerstaan. Denk jij dat Mitch en Iris deze relatietest gaan overleven?

Beeld: Temptation Island

Must reads 👀