News

Temptation Island-Iris vertelt op TikTok over haar gluurder

iris over gluurder

Iris kennen we ondertussen wel van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave. Ze is tijdens de afleveringen lekker vrolijk en spontaan. Dit zien we ook regelmatig terug op haar TikTok video's. Maar dit keer kwam Iris met wat minder leuk nieuws. De blondine heeft namelijk een gluurder tegenover haar wonen en zij vertelt haar volgers precies wat deze man allemaal uitspookt.

Iris de Waard

De 26-jarige Iris de Waard is erg geliefd in het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. De blondine is lekker haarzelf en komt altijd oprecht over in de afleveringen. Zij is samen met haar vriend Mitch het avontuur aangegaan om antwoorden op hun vragen te krijgen. Zij zou namelijk wel eens een knuffel of complimentje willen ontvangen van haar partner. Samen gaan zij dit uitzoeken tijdens Temptation Island. Ook ziet Iris er iedere aflevering weer prachtig uit en is het altijd gezellig met haar. De blondine is niet alleen maar te zien in het programma, want zij post ook regelmatig op TikTok. Ook hier is zij lekker haarzelf en maakt ze grappige video’s voor haar volgers. Maar dit keer had Iris wat minder leuk nieuws en vertelde zij over een gluurder.

Gluurder

Iris vertelt in haar TikTok video over een gluurder die tegenover haar woont en regelmatig naar binnen kijkt. Zo geeft Iris aan dat zij nog geen gordijnen heeft bij haar woonkamer en keuken. Hierdoor kan de buurman makkelijk naar binnen kijken en zien wanneer Iris thuis is. De blondine is wel van plan om haar ramen te bedekken, maar door de grote afmetingen van de ramen is het nog best wel lastig en prijzig om hiervoor iets te vinden.

De blondine geeft in haar video meer uitleg over wat er precies gebeurd is. ‘Twee weken geleden had ik vrienden op bezoek en zaten we in de keuken. Het was nogal raar. Er is namelijk een huis dat niet dichtbij genoeg is, maar je kan wel zien of iemand naar binnen kijkt. We gingen lekker eten en als je aan de eettafel zit kan je naar het huis kijken. Je merkte gewoon dat die man in dat huis naar ons aan het gluren was’, vertelt Iris. ‘Elke keer als ik naar de keuken loop of aan de eettafel zit, zag ik in mijn ooghoek dat hij voor het raam stond. Hij springt bijna op van oh ze is er weer. Het is gewoon creepy.’

Lees ook: 
Maris over Temptation: “Deze deelnemer gaat zwichten voor verleiding”

Dit was nog niet eens het ergste, want daarna beschrijft Iris wat er nog meer gebeurd is. De buurman sprong namelijk weer op voor zijn raam, toen hij Iris zag lopen. De man stond dit keer zonder kleding voor het raam en scheen met een lamp op zichzelf, zodat Iris hem zag. Hij zwaaide met zijn klokkenspel en begint zichzelf te bevredigen, liet Iris weten. De blondine legt uit dat ze erg in shock is en niet meer de keuken in durft te lopen, wat wij volledig begrijpen. Wij hopen dat deze man aangesproken wordt op zijn daden en dat Iris snel haar gordijnen in huis heeft.

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @iris_de_waard