News

Deze Temptation Island-deelneemster gaat mee doen aan Miss Nederland

temptation-island-deelnemer-miss-nederland

Temptation Island-deelneemster Iris de Waard heeft heel leuk nieuws voor haar volgers. De blondine liet gisteren op haar Instagram weten dat ze klaar is voor een nieuwe uitdaging: ze gaat namelijk mee doen aan de Miss Nederland verkiezing! In een video deelde ze het leuke nieuws met haar volgers. Het hoge woord is eruit!

Iris de Waard

Komt Iris de Waard je al bekend voor? De 28-jarige Iris nam vorig jaar deel aan Temptation Island: Love or Leave samen met haar toenmalige vriend Mitch. Helaas besloot het koppel na afloop van het programma uit elkaar te gaan. In juli kregen we namelijk het verdrietige nieuws dat de twee hun eigen weg zullen gaan, aangezien Mitch zich niet meer gelukkig voelde in de relatie en met zichzelf in de knoop zat.

Vóór haar deelname aan Temptation Island was Iris al erg actief op TikTok, maar daarna was ze er helemaal niet meer van weg te slaan. Sinds haar deelname aan Temptation Island is ze nog populairder geworden op sociale media. En dat heeft haar vruchten afgeworpen, want Iris heeft zelfs een award gewonnen tijdens The Best Social Awards!

Het hoge woord is eruit!

Nu Iris in een winning flow zit, is ze niet bij de pakken neergaan zitten. Ze heeft namelijk besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan en ze gaat meedoen aan de Miss Nederland verkiezing! “Het hoge woord is eruit. Ik doe mee met de Miss Nederland verkiezing! HOE GAAF IS DAT!?”, deelt ze vol enthousiasme in een video op haar Instagram. Ze vertelt kort het een en ander over zichzelf en benadrukt in haar verhaal het belang van zelfwaarde en zelfliefde, vooral voor jonge meiden.  “Ik heb er in ieder geval super veel zin in en ik zie jullie 23 maart”, voegt Iris eraan toe.

View post on Instagram
 

Enthousiaste reacties

En Iris is niet de enige die er super veel zin in heeft. In de comments van haar Instagram video wordt enthousiast gereageerd door Iris’ volgers. “Echt HOE leuk! Dit ga jij helemaal rocken!”, en: “Woooohooooo  Iris for president! Of eeeh, miss Nederland!”, reageren haar fans.

Meet Iris

Ben je nog niet zo bekend met Iris? Gisteren deelde ze samen met Miss Nederland een Instagram post, waarin je kennis kan maken met de 2024 finaliste.

”Ik ben Iris de Waard, 28 jaar oud en woonachtig in IJmuiden. In het dagelijks leven ben ik fulltime nailartist in mijn eigen salon en content creator.” ”Na zelf voor heel veel moeilijke periodes gestaan te hebben, heb ik mezelf geleerd de kleine dingen in het leven meer te waarderen en positiever in het leven te staan. Ik wil graag aan Nederland laten zien dat je echt jezelf kan zijn, je niet aan het social media plaatje hoeft te voldoen en echt van jezelf moet én mag houden. Dat is iets wat ook ik in mijn leven heb leren doen.”

View post on Instagram
 

Wij vinden het ontzettend leuk dat Iris deelneemt aan de Miss Nederland verkiezing, en hopen dat ze de titel wint. Succes Iris!

Beeld: Temptation Island