Lifestyle

iPhone gebruikers opgelet: met dit trucje gaat je batterij langer mee

iphone-batterij-langer-mee-tips

Alle iPhone gebruikers listen up! We hebben een trucje gevonden om zo lang mogelijk met je telefoon te doen. Er zijn talloze manieren om je batterijduur te verbeteren, maar deze heb je vast nog niet geprobeerd.

iPhone batterij

Veel mensen met een toestel van Apple willen nooit meer switchen naar een ander merk telefoon. Ze houden van hun iPhone en zullen dat ook aan iedereen laten weten. Tóch is er een minpuntje aan deze geweldige smartphone. De batterijduur. Als er een telefoon is die snel leeg gaat, is het wel een iPhone. Maar dit mag de pret niet drukken! Dankzij social media en alle experts op dit technische gebied, weten we al een aantal functies en trucjes om nog meer schermtijd te krijgen op een dag. Vandaag hebben we er nóg een handige hack bij. We leggen uit hoe je een specifieke instelling uitschakelt om de batterij van je iPhone langer mee te laten gaan. Let’s get into it!

Lees ook:
Dit iPhone-trucje om je foto’s mee te bewerken gaat viral op TikTok (en het maakt je foto’s perfect!)

Zoeken voor betere connectie

Als je een iPhone hebt, is het je vast wel eens opgevallen dat je toestel automatisch gaat zoeken naar de beste internet connectie. Je loopt je huis uit en hij schakelt uit zichzelf over naar je 5G. Zo heb je altijd stabiel internet en kan je ongestoord door scrollen op TikTok. Hoe handig deze tool ook is, het zuigt wel enorm veel energie. Je toestel draait overuren terwijl je het niet eens doorhebt. Op de achtergrond blijft je iPhone maar zoeken naar een betere verbinding. Door dit uit te schakelen, kan je een heel stuk langer op je telefoon. Dan zelf maar kijken of je over wil schakelen op je 5G of niet 😉

Hoe doe je dat? Ga naar je instellingen van je apparaat en klik door naar ‘Mobiel Netwerk’. Schakel over naar 5G (of 4G, ligt aan je abonnement) en scrol helemaal door naar beneden. Onder de lijst met apps, vind je de instelling voor WiFi-assistentie. Klik deze uit en that’s it! Vanaf nu zal je iPhone batterij een stuk langer meegaan en valt hij niet meer uit op vervelende momenten.

Ook voor de Androidgebruikers hebben we een hack om meer uit je telefoon te halen!

Beeld: pinterest