Lifestyle

Déze 7 momenten herken jij sowieso als je een introvert persoon bent!

herkenbare-momenten-introvert-persoon

Hoe doen die extraverte mensen het? Wij snappen er écht niks van! Hi, introvert talking. De small talk, het socializen en altijd afspraken hebben. Couldn’t be me! Wij hebben alle momenten die jij sowieso herkent als een introvert, op een rijtje gezet.  

Deze 7 momenten herken jij sowieso als een introvert

Hello, it’s me an introvert

1. No way back

Je komt op een feestje aan en je hebt meteen spijt. Op de één of andere manier heb je je toch laten overhalen door die ene vriendin om naar dat feestje te gaan, maar zodra jij binnen bent heb je gelijk spijt. WHY?

2. Dé voorstelronde

In je hoofd herhalen wat je gaat zeggen en zodra jij aan de beurt bent krijg je al een droge smoel. Ondanks de voorbereiding die je hebt gedaan in je eigen hoofd (terwijl de anderen aan het praten zijn) krijg jij de zinnen niet normaal uit je mond. Nope, nope nope!

3. De nieuwe zijn

Waarom is het zo ongemakkelijk als je ergens nieuw bent? Het gevoel alsof alles en iedereen naar je staart is niet chill! En here we go again, het voorstellen.

4. Hoe moet je reageren als je vrienden vragen wat je aan het doen bent?

Ik ben totaal niet in mijn bed Netflix aan het kijken? Ik, in mijn bed? Nee, ik sta uiteraard op dat ene feestje! Je hebt echt even geen tijd om te praten, je hebt het natuurlijk zo ontzettend druk.

5. Je hebt dagen rust nodig na die sociale gelegenheid

En natuurlijk drie dagen van tevoren nodig om je te voor te bereiden. Het is ook niet normaal vermoeiend om te praten met vreemde mensen.

Lees ook
Tien dingen die introverte mensen irritant vinden aan extraverte mensen

6. Wanneer iemand vraagt waarom je zo stil bent

Rude. Sorry maar that’s just me. Ik vraag toch ook niet waarom jij zoveel praat?

7. Wanneer je vreemde stemmen in je huis hoort

Je ouders of je huisgenoot hebben mensen uitgenodigd zonder jou te vertellen. Nu moet je je wel voorstellen of je komt je kamer gewoon niet uit! Wel zo stil mogelijk doen, dan denken ze misschien dat je weg van huis bent.

Beeld: pinterest