Films & Series

Een intense start voor Prince Charming: veel tranen én ruzie

start-prince-charming

Gisteren zijn de eerste twee afleveringen van het datingprogramma Prince Charming op Videoland verschenen, maar mooie momenten werden gelijk gevolgd door moeilijkheden! Een intense start dus voor Prince Charming met emotionele momenten én zelfs een pittige ruzie.

Spoiler-alert!

Prince Charming

Aan de start van de eerste aflevering maakten we kennis met zes mannen. Zij mochten hun entree maken in de villa, waar de zus van Prince Charming, Anna klaar stond om hen te verwelkomen. Aan het einde van deze eerste kennismaking bracht Anna haar verslag uit aan de super nieuwsgierige (en zenuwachtige) Diego. Ze tipte Joey, Cyrano en Theo op basis van haar eerste indrukken. Zij zijn volgens haar de voornaamste kanshebbers en passen op het eerste oog het beste bij de prins.

View post on Instagram
 

Onderling flirten

Natuurlijk probeerden de heren vanaf de start al met Diego te flirten, maar onderling konden ze er ook wat van! Met name Cyrano en Joey hebben veel aandacht voor elkaar en zijn ook niet voor niets slaapkamerpartners geworden. Als ze de prins voor het eerst zien, vergeten ze even de interesse in elkaar en weten ze weer waarom ze naar Griekenland afgereisd zijn. Voor Prince Charming natuurlijk!

Borden smijten

De eerste avond gingen de heren meteen met borden smijten, een échte Griekse traditie. Op de borden mochten de mannen één ding uit hun verleden noteren waarmee ze eens en voor altijd wilden afrekenen. Wat wilden de mannen definitief achter zich laten? Een emotioneel moment voor velen, zeker wanneer de heren gingen bespreken wat er allemaal op hun bordje ligt. Zo wilden de mannen afrekenen met dingen als ‘onrust in het hoofd’, ‘onzekerheid’, en ‘niet geaccepteerd worden door anderen om hoe ze zijn’. Voor sommigen sloeg dat pijnlijk genoeg op eigen ouders die moeite hadden met de homoseksualiteit van hun zoon.

Ruzie

Naast emotionele momenten werd de eerste ruzie in aflevering twee ook een feit. Toen kwamen de andere zes mannen ook tevoorschijn en gingen de twaalf deelnemers een potje touwtrekken, kogelstoten en worstelen. De inzet? Een date met Diego! Door deze druk liepen de spanningen hoog op, waardoor Jordie en Rajeen een dag later ruzie kregen in het zwembad. Gelukkig lossen de mannen dit snel op en is de lucht alweer geklaard.

Lees ook:
Dit is alles wat je wil weten over Wednesday seizoen 2

Stropdassenceremonie

Het enige wat nog rest te bespreken is de eerste stropdassenceremonie natuurlijk. Diego gaf de allereerste das aan Joey, wat slecht nieuws was voor Leroy die helemaal geen das kreeg. “We zouden goede vrienden kunnen zijn, maar verschillen te veel”, aldus Diego. Niet alleen Leroy kreeg een harde boodschap. Ook Bart moest de harde realiteit onder ogen komen dat hij geen stropdas overhandigd kreeg. Meteen twee mannen naar huis dus, heftig!

Beeld: Videoland

Must reads 👀