Travel

Met deze handige inpak tips past alles in je handbagage

Hoe leuk vakantie ook is, het voorbereiden van je reis kan een heel vervelend proces zijn. Denk aan het inpakken van je koffer. Neem jij alleen handbagage mee op je volgende vakantie? Met deze tips zorg je ervoor dat alles past!

Handbagage

Niets is fijner dan lekker op vakantie gaan. Na het boeken zit je op een roze wolk en denk je alleen maar aan de geweldige dingen die je gaat doen en zien. Maar dan is het ineens volgende week en besef je je dat je je tas nog moet inpakken. En worst of all, je kan alleen handbagage meenemen. No worries, want met deze tips zorg je ervoor dat je alles mee kan nemen!

Plan je outfits

Allereerst is het een goed plan om je outfits alvast vooruit te plannen. Hiermee voorkom je dat je meer kleding meeneemt dan nodig is. Zorg dat je misschien één of twee backup outfits hebt als het nodig is en neem voor de zekerheid één lekkere trui mee. Ja, aan eentje heb je echt genoeg. Laat ook de overbodige schoenen thuis. Neem een paar mee waar je goed op kan lopen, één paar slippers en één of twee paar mooie voor ‘s avonds. Trust us, dan heb je echt genoeg.

Pak slim in

Door je tas op een slimme manier in te pakken, zorg je ervoor dat je veel meer ruimte overhoudt. Wist je dat je kleding oprollen een stuk meer ruimte bespaart dan je kleding opvouwen? Vooral met shirtjes en bloesjes werkt dit goed. Daarnaast kunnen vacuümzakken ook geen kwaad. Dit zijn zakken waar je je kleding in kan stoppen, die vervolgens alle lucht eruit zuigen. Ook écht een goeie tip om ruimte te besparen!

Lees ook:
Lekker handig: deze 8 dingen vergeten we altijd op vakantie

Denk goed na over je toiletartikelen

We get it, op vakantie wil je er op je best uitzien. De verleiding is dan ook heel groot om je hele badkamer mee te nemen. Je haar– en gezichtsmaskertjes, je dag– en nachtcrème, serums, oliën, shampoo, conditioner en ga zo maar door. Dit neemt alleen onwijs veel ruimte in beslag en je mag ook maar 100 ml per product mee. Denk daarom goed na over wat je écht mee moet nemen en laat de rest thuis. Veel dingen kun je daar op locatie ook wel kopen. Ook kun je ervoor kiezen om travel size producten te kopen, maar laten we eerlijk zijn; die zijn het geld niet waard.

Beeld: pinterest

Must reads 👀