News

Dit is het bizarre inkomen van Monica Geuze

inkomen-monica-geuze

Of je nu actief bent op social media, of eens in de zoveel tijd slechts een paar Instagram Stories bekijkt: Monica Geuze ken je vast wel. Ze is misschien wel één van de meest succesvolle influencers en onderneemsters uit Nederland. Maarre, wat verdient ze daar eigenlijk mee?

Monica Geuze

Monica Geuze is bekend geworden als influencer. De kans is groot dat je haar nog kent van de oudere YouTube-dagen. Het is inmiddels alweer negen jaar geleden dat ze haar eerste video uploadde en sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de mediawereld. Ondertussen is ze niet meer zo actief op YouTube, maar kun je haar nog wel op veel andere platforms vinden. Zo heeft ze een goedlopend contract bij Videoland, heeft ze de podcast Geuze & Gorgels en verkoopt ze haar eigen Sophia Mae-kaarsenlijn. Maarre, wat is dan precies het inkomen van Monica Geuze?

Dit is het inkomen van Monica Geuze

Goed, dat Monica onwijs succesvol is, hoeven we je dus niet meer te vertellen. Maar hoeveel heeft ze hier eigenlijk aan verdiend? Uit een recent onderzoek is gebleken dat Monica een networth heeft van, hou je vast, zeven miljoen euro! Dat is een aardig spaarpotje natuurlijk. Een deel hiervan verdient ze dus met haar YouTube-kanaal, social media en advertenties. Daarnaast verdient de influencer aardig wat aan haar contract bij Videoland. Jaarlijks krijgt ze hier namelijk € 200.000,- voor. Ook heeft ze dus de podcast; hier verdient ze een mooi bedrag van € 100.000,- per jaar mee. Hoeveel ze precies verdient aan haar kaarsenlijn weten we helaas niet. Maar met kaarsen die voor € 34,- per stuk verkocht worden, verwachten we dat ze hier ook aardig wat aan verdient! Natuurlijk zijn deze bedragen bruto en gaat hier nog het één en ander qua belasting af. Maar het blijft toch een lekker spaarpotje ;).

Lees ook:
OMG! Dit is het bizarre vermogen van YouTuber Gio Latooy

Meest succesvolle onderneemster?

Of Monica de meest succesvolle onderneemster van Nederland is, is natuurlijk niet echt te meten. Wat we wel weten, is dat ze een onwijs goedlopende carrière heeft, die in één rechte lijn lijkt te stijgen. En dit heeft ze deels te danken aan haar YouTube-carrière, maar voor een groot deel ook aan haar talent voor ondernemerschap.

Beeld: Instagram: @monicageuze

Must reads 👀