News

Suus van B&B Vol Liefde deelt vervelend nieuws op Instagram

suus-bb-vol-liefde

De altijd vrolijke Suus heeft deelgenomen aan het populaire programma B&B Vol Liefde. Helaas heeft ze daar de liefde niet gevonden, maar ze heeft er wel een baantje aan overgehouden. Ze werkt nu namelijk alweer een tijdje in de Spaanse B&B bij Debbie en Paul. Maar helaas is er ook minder leuk nieuws en dat deelt Suus met haar volgers op Instagram.

Suus in B&B Vol Liefde

We hebben Suus leren kennen door haar deelname in het programma B&B Vol Liefde. Ze is naar Zweden gereisd om te kijken of ze met Bram de liefde kon vinden. Maar helaas was dit niet het geval. Maar gelukkig heeft Suus er nog wel iets anders leuks aan over gehouden. Ze werkt nu namelijk bij Debbie, waar Paul ook nog steeds te vinden is. Dus Suus is weer verder gereden met haar camper naar Catalonië en verblijft nu in de Spaanse B&B.

View post on Instagram
 

Ingebroken in de camper

Maar helaas is er nu ook minder leuk nieuws voor Suus. Ze laat op haar Instagram namelijk weten dat er is ingebroken in haar camper. Ze heeft verder nog niet laten weten wat de schade is, maar wel is te zien dat ze heeft geslapen met een hamer naast zich voor eventuele bescherming. Gelukkig krijgt Suus veel steun van Debbie en Paul en vertelde Suus eerder ook al in een interview met RTL Boulevard dat Debbie echt een moederfiguur voor haar is. Ook zien we nu op de Instagram Stories van Suus dat ze de schade aan het opruimen is.

Beeld: Instagram: @suuskiiiii