News

Twitter gaat los over nieuw datingprogramma ‘Ik Ga Op Reis en Neem Mee’

ik-ga-op-reis-en-neem-mee

Er zijn inmiddels al veel verschillende datingprogramma's op de buis verschenen. Zo kennen we Lang Leve de Liefde, First Dates en B&B Vol Liefde. Toch komt SBS6 nu weer met een nieuw datingprogramma, namelijk Ik Ga op Reis en Neem Mee. En Twitter ging al los na de eerste aflevering.

Ik Ga op Reis en Neem Mee

Er is dus weer een nieuw datingprogramma verschenen op SBS6. Ik Ga op Reis en Neem Mee was gisteren voor het eerst te zien, dus we zullen je even vertellen wat het programma inhoudt. Er gaan drie singles op reis en ze nemen hun dates mee. Klink best logisch, toch?

De eerste vrijgezel die we zien is Haye. Hij komt uit Brabant en neemt zijn dates mee naar Griekenland, waar hij zelf ook graag met vrienden heen gaat. Hij zoekt een verzorgde vrouw die voor hem kan schoonmaken. Ook wil hij graag vader worden, dus het is wel belangrijk dat zijn toekomstige vrouw een kinderwens heeft.

Ook Diana doet mee aan het nieuwe datingprogramma. Zij neemt haar dates mee naar Costa Rica om daar te gaan kamperen. Helaas kijken niet alle dates van Diana daar naar uit, want Lars had voordat hij naar Costa Rica ging al last van zijn maag. Hij heeft daarom veel tijd doorgebracht op het toilet. Niet ideaal, dus…

Lees ook:
Vanaf deze datum is de nieuwe datingshow ‘Date Smakelijk’ te zien

View post on Instagram
 

En ook de Amsterdamse Nigel hoopt in Ik Ga op Reis en Neem Mee zijn ware liefde vinden. Hij neemt zijn dates mee naar het tropische Thailand. En hij is er helemaal op voorbereid, zo heeft hij de bedden van de dames al gereinigd met wierook. “Zo open ik de plek voor nieuwe dingen die kunnen ontstaan”, aldus Nigel.

Lees ook:
Vanaf deze datum is de nieuwe datingshow ‘Date Smakelijk’ te zien

Twitter gaat los

De kijkers thuis hebben zeker genoten van de eerste aflevering, maar hadden wel het een en ander te zeggen over de kandidaten van dit programma. Zo schreef een kijker: “Haye is op zoek naar zijn moeder.” En een andere kijker schreef: “Dit zijn ook echt type kandidaten. De een is nog simpeler dan de ander” op Twitter. Ook schreef een kijker: “Wie is deze getatoeëerde tarzan met hippiemarkt op Ibiza vibes uit 2010?”. Wat vond jij van de eerste aflevering van Ik Ga op Reis en Neem Mee?

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: sbs6