Beauty

Met deze tip heb jij iedere maand een lekker nieuw geurtje

parfumado

Heb je ook wel eens dat je je favoriete parfum wel eens zat bent? Dan willen we natuurlijk graag altijd iets nieuws proberen. Maar hoe weet je nou welke parfum er goed bij jou past? Om nou steeds zo’n duur flesje te kopen is ook niet bepaald portemonnee vriendelijk. Maar daar hebben wij nu dé ideale oplossing voor gevonden. 

De ideale geur

Alle vrouwen weten inmiddels wel dat het altijd lastig is om in één keer het juiste geurtje te vinden. Tegenwoordig is er zoveel keuze dat we bijna niet meer weten waar we moeten beginnen. En vaak is parfum te duur om zomaar even twee of drie flesjes te kopen en dan eigenlijk niet tevreden te zijn over de gekozen geur. Daar heeft Parfumado nu iets op bedacht! Voor een fijn prijsje kan je iedere maand een nieuwe geur proberen.

View post on Instagram
 

Parfumado biedt jou een parfum abonnement

Parfumado is een ontdekkingsplatform voor parfums. Parfum is natuurlijk veel meer dan alleen een lekker geurtje. Het roept bij velen ook vaak veel mooie herinneringen en emoties op. Daarom zagen broer en zus Martijn en Floor van Rooy een kans om een ontdekkingsplatform voor parfums te bouwen. Want hoe kan je nou online je favorieten geuren kiezen, die ook nog eens passen bij wisselende gelegenheden en seizoenen? Parfumado is met dit concept dan ook uniek in Europa.

Maar hoe werkt dat dan precies? Parfumado is een abonnement waarbij je iedere maand een nieuwe parfum kan ontdekken. Voor €14,95 per maand krijg je maandelijks een parfum naar keuze thuisgestuurd. Je kunt kiezen uit meer dan 550 bekende en nichemerken, met grote namen zoals Hermes, Versace, Montale, Paco Robanne. Ook bieden ze genoeg verschillende nichemerken aan om te ontdekken Je kunt dit abonnement ook pauzeren of stoppen wanneer je wil als je op dat moment al even genoeg parfums hebt en je die eerst wil opmaken.

Met de unieke code GIRLSCENE50 krijg je 50% korting op je eerste maand.

Handig om mee te nemen

En Parfumado heeft nog veel meer voordelen. Zo krijg je iedere maand een flesje van 8 milliliter. Dat klinkt misschien heel weinig, maar je kan er heel lang mee doen! De parfum flacons zijn namelijk groot genoeg om je 4x per dag mee te sprayen, wel 30 dagen lang. En ook hebben de flacons een makkelijk formaat zodat je jouw favoriete parfum overal mee naartoe kan nemen, ook op reis! Verder kan je op Parfumado.nl ook nog eens kiezen uit verschillende travelcases. Ze hebben meerdere leuke kleurtjes waar je jouw flacon veilig in kan opbergen. Ideaal, toch?

View post on Instagram
 

Review

Wij, de redactie van Girlscene, hebben op de website van Parfumado de parfumquiz ingevuld. Tijdens deze quiz werd ons een aantal vragen gesteld over onze voorkeuren. Bijvoorbeeld of we liever bloemige parfums of kruidige parfums dragen. Uit deze quiz kwamen drie parfums die we opgestuurd kregen en mochten testen.

Het eerste parfum wat we opgestuurd kregen is Bright Crystal van Versace. Dit is een heerlijk, bloemig en fruitig parfum. Het is dan ook een zeer populaire klassieker van Versace. Het is een parfum met geuren van frisse granaatappel en een japanse citrusvrucht die overgaan in een bloemige warmte van magnolia gevolgd door sensuele amber, acajou en musk. Dit parfum was dan ook zeker onze favoriet op de redactie, vooral omdat wij zelf erg houden van frisse en luchtige parfums.

Het tweede parfum die wij opgestuurd kregen is Scandal van Jean Paul Gaultier. De geur van dit parfum doet je denken aan het nachtleven in de stad van de liefde, Parijs. Een ideaal parfum voor overdag, met een verrukkelijke honing, gardenia en bloedsinaasappel geur. In combinatie met patchouli wordt de honing sensueel en is daardoor ook perfect voor in de avond, vooral omdat je dit parfum het langst blijft ruiken op de huid. Daarom viel dit parfum zeer goed in de smaak bij ons. Het voelt net alsof we écht in Parijs rondlopen. Oe la la!

En als laatste kregen wij Elie Saab Le Parfum van Elie Saab opgestuurd. Dit is een bloemig parfum gecreëerd door parfumeur Francis Kurkdjan om de pracht en schittering van vrouwelijkheid te vieren. Het parfum ruikt naar zonnige sinaasappelbloese, jasmijn en patchouli. Cederhout vormt de basis van dit parfum, en geeft het karakter. Dit parfum sprak ons ook erg aan omdat het een zoete en bloemige parfum is en zullen we dan ook zeker vaker gaan dragen.

Ben jij ook zo enthousiast geworden over Parfumado? Ontvang je eerste maand met 50% korting.

In samenwerking met Parfumado

Must reads 👀