Astrologie

Dit is je ideale kostuum voor Halloween volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-kostuum-halloween

Halloween staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over jouw perfecte kostuum! Maar waarom zou je kiezen voor een standaard outfit als je kunt laten zien wie jij werkelijk bent op basis van je sterrenbeeld? Hieronder vind je een overzicht van de ideale Halloweenkostuums per sterrenbeeld. Lees snel verder en ontdek welk kostuum het beste bij jou past!

Ram (21 maart – 19 april)

Ram, jij bent avontuurlijk en energiek sterrenbeeld. Waarom zou je niet gaan voor een superheldenkostuum zoals Wonder Woman of Captain Marvel? Met jouw moedige karakter zul jij zeker indruk maken op het Halloweenfeest! Vergeet niet om wat extra accessoires toe te voegen om jouw outfit helemaal af te maken.

Stier (20 april – 20 mei)

Jij bent praktisch en houdt van comfort. Een perfect kostuum voor jou is een luiaard! Lekker ontspannen en chillen terwijl je geniet van het feest, Stier. Voeg wat neppe takken toe aan je outfit en je bent helemaal klaar om te relaxen tijdens Halloween.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij bent nieuwsgierig en communicatief. Waarom niet gaan als een nieuwslezer of talkshowhost? Met jouw vlotte babbel en charme zul jij de show stelen op het feest. Vergeet niet om een microfoon mee te nemen, zodat je overal interviews kunt afnemen, Tweelingen!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeft, jij bent gevoelig en zorgzaam. Een perfect kostuum voor jou is een engel of feeënprinses. Laat je zachtaardige kant zien terwijl je straalt in je magische outfit. Vergeet niet om wat glitters toe te voegen voor die extra sprankeling!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Jij bent zelfverzekerd en charismatisch, Leeuw. Waarom zou je niet gaan als een beroemde filmster of popicoon? Trek die glamourous jurk aan en voel je als een echte ster op het Halloweenfeest! Vergeet niet om te stralen met al die glitter make-up.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij bent praktisch en georganiseerd. Een perfect kostuum voor jou is een dokter of een wetenschapper. Laat je analytische kant zien terwijl je rondloopt in je witte jas en stethoscoop. Vergeet niet om wat medische instrumenten toe te voegen voor die extra realistische touch, Maagd.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal, jij bent charmant en sociaal. Waarom niet gaan als een prins of prinses? Met jouw elegantie zul jij eruitzien als royalty op het feest! Vergeet niet om een kroon toe te voegen aan je outfit en je bent klaar om de dansvloer te betoveren.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij bent gepassioneerd en mysterieus, Schorpioen. Een perfect kostuum voor jou is een vampier of heks. Laat je duistere kant zien terwijl je rondsluipt op het Halloweenfeest. Vergeet niet om wat nepbloed toe te voegen voor die extra angstaanjagende look!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutter, jij bent avontuurlijk en optimistisch. Waarom zou je niet gaan als een ontdekkingsreiziger of een piraat? Met jouw avontuurlijke geest zul jij de aandacht trekken op het Halloweenfeest! Vergeet niet om een schatkaart toe te voegen aan je outfit en je bent klaar voor je volgende avontuur.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jij bent ambitieus en gedisciplineerd. Een perfect kostuum voor jou is een CEO of politicus. Laat je leiderschapskwaliteiten zien terwijl je rondloopt in je nette pak. Vergeet niet om wat belangrijke documenten mee te nemen, zodat iedereen weet dat jij de baas bent, Steenbok!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman, jij bent origineel en onafhankelijk. Waarom niet gaan als een alien of superheld met bovennatuurlijke krachten? Met jouw unieke persoonlijkheid zul jij eruitzien als een buitenaards wezen op het Halloweenfeest! Vergeet niet om wat glow-in-the-dark make-up toe te voegen voor die extra mysterieuze uitstraling.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij bent creatief en intuïtief, Vissen. Een perfect kostuum voor jou is een sprookjesfiguur zoals een zeemeermin of elfje. Laat je fantasierijke kant zien terwijl je rondzweeft op het Halloweenfeest. Vergeet niet om wat glitterende schubben toe te voegen aan je outfit voor die betoverende look!

Beeld: Friends | Pinterest