Astrologie

Dit is jouw ideale kerstcadeau volgens je sterrenbeeld

kerstcadeau-sterrenbeeld

Of je nu een verlanglijstje moet maken of cadeaus voor anderen moet kopen. Beide zijn het lastige opgaves die nou eenmaal horen bij de feestdagen. Om jou te helpen met het bedenken van cadeaus, vertellen we het ideale kerstcadeau per sterrenbeeld!

Ram | 21 maart – 20 april

Een basic cadeautje gaat er voor de Ram niet in. Dit sterrenbeeld is namelijk allesbehalve basic. Ze houden heel erg van verschillende kleuren en experimenteren. Ga daarom juist voor trendy accessoires met extra felle kleurtjes en opvallende printjes. Een Ram maak je sowieso blij met een trendy bloemenvaasje of opvallende kaarsen. Ga voor lekker opvallend!

Stier | 21 april – 21 mei

Een Stier is een fancy wezen en straalt dit maar al te graag uit. Hoewel ze er dus chique uitzien, hoeven cadeautjes niet duur te zijn. Ga voor een item dat mooi en praktisch is, zoals een chique sieraad. Hier maak je een Stier al ontzettend blij mee. Als kers op de taart moet je ervoor zorgen dat het cadeautje mooi ingepakt wordt, dan ziet het er meteen nog chiquer uit. Een handtasje is ook een goed idee voor de Stier. Mooi en praktisch.

Tweelingen | 22 mei – 21 juni

De Tweelingen staan meestal bekend als de feestbeesten van de vriendengroep. Ze zijn daarom makkelijk blij te maken met een fles drank, bij voorkeur natuurlijk hun lievelingsdrank. Naast feestjes, houden Tweelingen van herinneringen maken en vastleggen. Denk daarom aan iets om foto’s aan op te hangen of foto’s mee te maken, zoals een wegwerpcamera.

Kreeft | 22 juni – 23 juli

Dit sterrenbeeld is heel emotioneel en sensitief, wat ze gebruiken om zich in anderen in te leven. Daarom weten ze altijd goed wat ze iemand cadeau willen geven. Wanneer je een cadeau aan een Kreeft wil geven, moet je dus wel je best doen. Let goed op wat ze je vertellen, wellicht ontdek je via die manier wat ze leuk vinden of nog nodig hebben. Wanneer dat niet lukt, maak je de Kreeft altijd blij met een persoonlijk cadeau, zoals een fotoboek of zelfgeschreven kaart, een interessant boek of hun lievelingseten.

Leeuw | 24 juli – 23 augustus

Een cadeau geven aan een Leeuw is een hele opgave. Zij zijn namelijk ontzettend zelfverzekerd en weten precies wat ze willen. Daarnaast vindt de Leeuw het leuk om in de spotlights te staan. Denk daarom na over een cadeau om de Leeuw speciaal te laten voelen. Tegenwoordig kan je heel veel cadeaus laten personaliseren, zoals een telefoonhoes met initialen erop of sieraden met graveringen. Je kan zelfs verpakkingen laten personaliseren.

Maagd | 24 augustus – 23 september

Om het perfecte kerstcadeau te vinden voor de Maagd moeten we rekening houden met twee eigenschappen: praktisch en kieskeurig. Kijk daarom wat de Maagd allemaal al heeft en voornamelijk veel gebruikt en koop dan de leukere versie ervan. Zo weet je zeker dat de Maagd het zal gebruiken. Denk aan een nieuwe föhn, toilettas, make-up kwasten enz.

Weegschaal | 24 september – 23 oktober

Weegschalen houden enorm van schoonheid. Zolang iets dus fashionable, trendy en Insta-waardig is zit je goed. Let bij het uitkiezen van een cadeau vooral op welke kleuren en patronen dit moment in de mode zijn en houdt zolang het kan rekening met de lievelingskleur van de Weegschaal. Zo laat je zien dat je ze goed kent!

Schorpioen | 24 oktober – 22 november

Een Schorpioen is wederom een lastig sterrenbeeld om een cadeau voor uit te kiezen, maar met onze tips kom je aardig op weg. Ondanks hun mysterieuze eigenschappen, hebben ze vaak een obsessie voor één of meerdere dingen. Is de desbetreffende Schorpioen bijvoorbeeld fan van iets? Of is er iets waar de Schorpioen zich heel veel mee bezighoudt? Voor een cadeau kan je denken aan tickets voor een artiest of iets wat ze kunnen gebruiken voor een hobby.

Boogschutter | 23 november – 22 december

Een Boogschutter is eigenlijk heel makkelijk als het gaat om het krijgen van cadeaus. Ze vinden het belangrijk dat ze iets te doen hebben en vermaakt worden. Daarom is een spel, een escaperoom of een cursus het ideale cadeau voor het sterrenbeeld Boogschutter.

Lees ook:
Oe la la! Déze drie sterrenbeelden zijn héél goed in bed

Steenbok | 22 december – 20 januari

Net zoals de Boogschutter vindt de Steenbok het fijn om iets te doen. Ze kunnen gewoonweg niet stilzitten. Je kan een cadeau geven wat ze kan helpen om stil te zitten of juist een cadeau kiezen wat past bij de drukke planning van de Steenbok. Denk aan een mooie agenda, een planner of een notitieboek.

Waterman | 21 januari – 18 februari

Een Waterman is het makkelijkste sterrenbeeld om een cadeau voor te bedenken. Zij zijn namelijk echt overal blij mee. Koop gewoon iets wat jij ook leuk zou vinden om te krijgen en je zit wel goed. Of dit nu een activiteit, een cadeaubon of een product is maakt voor de Waterman niet uit.

Vissen | 19 februari – 20 maart

De Vissen vindt comfort heel belangrijk en houdt daarnaast ook van ontspanning. Ze vinden het bijvoorbeeld heerlijk om thuis in hun joggingspak een Netflix serie te bingen. Probeer daarom een cadeau te geven wat zo’n Netflix en chill avondje alleen maar beter kan maken. Van lekkere snacks tot een heerlijk kussen. De Vissen zal jouw cadeau enorm waarderen!

Beeld: pinterest