Astrologie

Dit is jouw favoriete geurkaars volgens je sterrenbeeld

ideale-geurkaars-sterrenbeeld

Tijdens het koude en natte najaar zijn we veel binnenshuis te vinden. Om deze periode zo gezellig mogelijk te maken komen massaal de dekentjes en geurkaarsen de kast uit. Ga jij voor een frisse bloemige kaars of eerder voor een winterse kaneelkaars? De sterren weten het beste wat bij jou past!

Ram | 21 maart – 19 april

Ram is een van de pittigste en vurigste sterrenbeelden uit de dierenriem, dus het zal je vast niet verbazen dat een passievolle geurkaars het beste bij jou past. Denk aan een sterke en aanwezige geur, zoals zoete appel en kruidig kaneel. Het matched niet alleen perfect met jouw sign, maar het past ook goed bij dit seizoen!

Stier | 20 april – 20 mei

Als de sterren jou een beetje kennen, dan is de kans groot dat jij een rustige en minimalistische inrichting hebt. Jouw thuis moet een plek zijn om te kalmeren en te rechargen voor de volgende dag. Het beste wat hier bij past is de subtiele en cozy geur van dennenappels.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Het onvoorspelbare karakter van Tweelingen, moet ook matchen met een originele geurkaars. Ga eens voor iets wat minder voor de hand liggend is en kies voor een zoete aardbeien geur met een twist. You’ll love it!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Net zoals Stier, is ook Kreeft een van de sterrenbeelden die geen overheersende geurkaars in huis wil hebben. De klassieke scent van linnen geeft jouw woonkamer de perfecte aroma op een regenachtige dag. Ga voor de knetterende variant van WoodWick, dit maakt het nog gezelliger!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuw is altijd de life of the party, dus de geur die het beste hierbij past moet ook extravagant zijn. Dit uitgesproken sterrenbeeld wordt het vrolijkst van een overheersende bloemengeur in huis. Ga voor roos of jasmijn om echt indruk te maken op je visite. Het zal zeker ter sprake komen wanneer ze de woonkamer binnen stappen!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagd, jij hebt graag de touwtjes in handen en kan niet zo goed tegen verandering. Wanneer jij eenmaal een geurtje voor in huis gekozen hebt, blijf je hier jarenlang trouw aan. Als we de sterren mogen geloven past een houtachtige geur als sandelwood of ceder het beste bij jou!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Ondanks jouw unieke en crazy karakter, past een zachte geurkaars toch beter bij jouw sterrenbeeld. Het uiterlijk van de kaars kan niet gek genoeg in jouw schreeuwende interieur, maar een bescheiden touch van vanille is wat jou het meeste aanspreekt.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Om de persoonlijkheid van een van de meest sexy sterrenbeelden te weerspiegelen, is een musk of patchouli geurkaars het beste om in huis te halen. Het sterke en gedurfde aroma doet je direct denken aan een spicy Schorpioen. Match made in heaven!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutters zijn avontuurlijk, willen de hele wereld zien en proberen elke dag hun grenzen te verleggen. Wat past hier beter bij dan een exotische geur als saffraan, amber of vijg. Dit neemt je direct terug naar alle buitenlandse reizen die je hebt gemaakt.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Jij blijft graag met beide benen op de grond staan en jouw nuchtere karakter hoeft geen heftige en uitgesproken geuren om zich heen. Een rijke aarde geur als vetiver is ideaal voor jouw sterrenbeeld, Steenbok. Complex en aanwezig, maar niet te overheersend.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Als eigenzinnig aardeteken kies jij het liefst voor een geur waar niet iedereen van houdt. Waterman is een van de sterrenbeelden die niet voor een basic geurkaars gaat. Jij laat een standaard kaneel en vanille in de schappen staan. Ga voor fruitig papaja of granaatappel!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Het huis van een dromerige Vissen moet natuurlijk een oase aan rust en ontspanning zijn. Bij een tropische geur als ananas of kokosnoot kan jij in je hoofd afdwalen naar een heerlijke vakantie. Hoe lekker is dat?