Beauty

‘the hush cut’ is de leukste haartrend voor de herfst 2023

hush-cut-haartrend-herfst-2023

Hoe erg we het ook vinden, de zomer komt nu dan toch echt langzamerhand aan zijn einde. Gelukkig heeft de herfst ook veel leuke dingen om op te verheugen. Van Halloween en de pumpkin spice latte tot aan nieuwe fashion en beauty trends. Daar is 'the hush cut' er eentje van!

Nieuwe haartrend

Wanneer de lucht wat grauwer wordt en de dagen korter, hebben we nog maar weinig motivatie om lang in de badkamer te staan ‘s ochtends. We willen zo lang mogelijk blijven liggen en binnen enkele minuten klaar zijn met onze beauty routine. De nieuwste haartrend ‘the hush cut’ gaat ons daarbij een handje helpen deze herfst. De haarstijl heeft namelijk maar weinig nodig om goed in model te vallen. Door de verschillende lagen in het haar, zit het bijna altijd goed en hoef je er alleen een borstel of föhn doorheen te halen.

Op Instagram en TikTok zien we de nieuwe style continu voorbij komen and we love it! Het geeft een frisse touch aan je uitstraling en je haar ziet er direct een stuk gezonder uit. Zie jij het wel zitten om aan een nieuwe look te beginnen? Wij leggen je uit wat je aan de kapper moet vragen 🙂

View post on TikTok

Lees ook:
Nooit meer last van futloos haar met de ‘ghost layer’ haartrend

The Hush Cut

De ‘hush cut’ is vanuit de Koreaanse cultuur ontstaan en is de perfecte nieuwe haartrend voor deze herfst. Dus wil jij ook meedoen met deze nieuwe hit? Let dan goed op! Vraag of je haarstyliste zachte en lange lagen kan creëren. Houd het aan de voorkant wat korter, zodat het zonder styling naar de zijkant valt. Het is belangrijk om niet ‘te recht’ en ‘te netjes’ te knippen. Hoe meer ongelijken lagen, hoe natuurlijker en soepeler het valt.

Deze nieuwe vorm van knippen is te vergelijken met ‘the wolf cut’ van een tijdje terug. Het grootste verschil tussen de twee is dat ‘the hush cut’ een stuk zachter is en minder laagjes heeft. Ook wordt ‘the wolf cut’ vaak geknipt bij jongens en meiden met wat korter haar, waar de ‘hush cut’ juist eerder past bij iemand met lang of middellang haar.

Maak je vooral geen zorgen of je wel de juiste structuur hebt voor deze look, want de viral haartrend is toe te passen of bijna alle haartypes. Zeker ladies met wat dunner haar, zullen ineens een veel vollere coupe hiervan krijgen!

Wij raden het niet aan om zoals de TikTokker hieronder zelf te gaan experimenteren, maar wij zijn wel enorm onder de indruk van het eindresultaat. So pretty! 

View post on TikTok

Beeld: pinterest