Astrologie

Dit huisdier past het beste bij je volgens je sterrenbeeld

huisdier-sterrenbeeld

Je sterrenbeeld zegt veel over jou als persoon, je herkent je dan ook ongetwijfeld in bepaalde eigenschappen die passen bij jouw horoscoop. Op basis van de eigenschappen van jouw sterrenbeeld hebben wij uitgezocht welk huisdier het beste bij jou past. Is het tijd om een klein varkentje in huis te nemen of neem jij later een trouwe viervoeter? Je leest het hier.

Kreeft (21 juni – 22 juli) – Schildpad

De Kreeft is beschermend en super geduldig. Mensen met Kreeft als horoscoop kunnen soms verlegen zijn en teruggetrokken overkomen, maar als je ze eenmaal beter leert kennen valt deze muur weg. Je gaat dan ook ongetwijfeld beste vriendjes worden met een schildpad in huis. Jullie chillen heerlijk samen.

Ram (21 maart – 20 april) – Hond

Ben jij een Ram? Dan ben je waarschijnlijk dynamisch, buitensporig, strijdlustig en ongeremd. Je bent avontuurlijk en vindt het niet erg om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Niet gek dat een hond perfect bij jouw sterrenbeeld past. Een hond houdt net zoals jij wel van een uitdaging en actie en daarom is een trouwe viervoeter de perfecte match met jou.

Waterman (20 januari – 19 februari) – Varken

Voor de Waterman staat plezier hebben in het leven centraal en daarom is een lief klein varkentje het perfecte huisdier. Net als een varken heb jij veel ‘ruimte’ nodig en waardeer jij de nodige privacy. Maar als ze jou eenmaal beter leren kennen dan stellen ze zich ook compleet open, net zoals jij de liefde die jouw nieuwe varkentje straks voor jou voelt.

Stier (21 april – 20 mei) – Kat

Een Stier is van nature betrouwbaar, maar wel erg bezitterig en jaloers. Niet gek dat een kat het perfecte huisdier voor jou is. Jullie lijken erg op elkaar, maar let er wel op dat jij je kat genoeg aandacht geeft anders wordt je pluizenbol jaloers.

Weegschaal (24 september – 23 oktober) – Cavia

Weegschalen zijn charmant en vriendelijk, een echte allemansvriend. Ze houden er niet van om alleen te zijn en daarom past een cavia perfect bij jou. Omdat cavia’s niet graag alleen zijn kun je er het beste twee kopen of geef hem een konijnenvriendje? Kunnen ze lekker samen knuffelen als jij niet thuis bent.

Vissen (20 februari – 20 maart) – Papegaai

Vissen zijn spiritueel, fantasierijk en gevoelig. Je wordt door veel mensen aardig gevonden, door je sympathieke en sociale houding. De papegaai is daarom het perfecte huisdier. Dit beestje is altijd goed gehumeurd en met een beetje geluk voel jij je nooit meer alleen thuis omdat hij gezellig met je meepraat.

Schorpioen (24 oktober – 22 november) – Konijn

Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan ben jij wilskrachtig en vastberaden, jij maakt keuzes op basis van intuïtie en emotie. Daarnaast ben jij enorm nieuwsgierig net als jouw huisdier: het konijn. Jullie kunnen lekker samen op onderzoek uit en chillen graag buiten in de zon.

Steenbok (22 december – 19 januari) – Paard

Ben je een Steenbok, dan mag jij jezelf gelukkig prijzen. Jij kan je namelijk erg goed concentreren en hebt een actieve geest. Daarom past een paard perfect bij jou. Heb je vroeger paardgereden? Pak dit dan weer op. Wedden dat jullie goede maatjes worden?

Tweeling (21 mei – 21 juni) – Kip

Tweelingen zijn ongrijpbaar.  Ze kunnen zich snel vervelen en vertonen af en toe wispelturig gedrag. Geen wonder dat een kip jouw perfecte ‘huisdier’ is. Jullie lopen soms beide als ‘kip zonder kop rond’, maar houden ook van regelmaat. Jouw kippetje staat straks elke ochtend naast je bed te kakelen.

Leeuw (23 juli – 23 augustus) – Hamster

Als Leeuw ben je betrouwbaar, warmhartig en sta je er om bekend dat je mensen niet gauw in de steek laat. Doordat je enorm trouw bent is een hamster een zeer geschikt huisdier voor jou. Jullie zijn beide erg gesteld op jullie rust, maar als jullie eenmaal wakker zijn nemen jullie ook zeker de tijd om met elkaar te knuffelen.

Lees ook
Dit is wat jouw favoriete huisdier zegt over je persoonlijkheid

Maagd (24 augustus – 23 september) – Goudvis

Het sterrenbeeld Maagd staat voor onvoorspelbaar en moeilijk in te schatten. Komt je vast bekend voor. Maagden vermijden graag confrontaties en kroppen emoties op. Niet gek dat je als Maagd snel als een een lieflijk en onschuldig meisje wordt ingeschat. Met welk huisdier jij matcht? De goudvis! De goudvis vindt net als jij hygiëne erg belangrijk, dus laat je visje in een vieze kom achter.

Boogschutter (23 november – 21 december) – Wandelende tak

Een boogschutter is slim, avontuurlijk, optimistisch en heeft een goed gevoel voor humor. Boogschutters zijn constant bezig hun kennis uit te breiden en zijn erg geïnteresseerd in de natuur en in dieren. Het huisdier dat het beste bij jou past is een wandelende tak. Je houdt ervan om dieren te observeren en kunt uren naar je wandelende tak kijken.

Beeld: pinterest