Beauty

Zo maak je de perfecte Barbie paardenstaart

barbie-ponytail

Heb jij een Barbie thema feestje op de planning staan en wil je iedereen omver blazen met je looks? Say no more! Met deze snelle tutorial heb jij jezelf binnen no-time omgetoverd tot een real life Barbie. Gooi je haren in de perfecte ponytail en je kan stralen naast Margot Robbie op de roze loper.

Barbie ponytail

Margot Robbie heeft in een hele korte periode heel wat onvergetelijke looks op haar naam staan. We hebben alle tinten roze al gezien en ze staan haar allemaal prachtig. De actrice heeft van zichzelf al mooie blonde lokken en de haarstylisten wisten precies wat ze met haar coupe moesten doen. We hebben talloze kapsels voorbij zien komen, maar de iconische Barbie ponytail van de covershoot is ons bijgebleven. De gekrulde voorplukjes en de volumineuze staart hoog bovenop haar hoofd. A-ma-zing! Wil jij ook je inner Barbie oproepen, dat kan. Met een paar simpele stappen heb jij deze staart zelf thuis nagemaakt.

bron: barbie

Lees ook:
Trend-alert! Barbie nails gaan we overal zien deze zomer

Tutorial

Moeilijk is het niet, alleen heb je er wel lang haar voor nodig. Natuurlijk kan je het ook uitproberen als je wat korter haar hebt, maar dan krijg je niet hetzelfde resultaat. TikTokker Olivia legt het aan ons uit.

Als eerst klip je de voorste plukjes van je haar vast, zodat je deze niet mee borstelt met de rest. Spray de zijkanten van je haar in met je favoriete haarspray en doe het met je handen naar achteren. Vervolgens pak je een borstel erbij en kam je het strak naar één punt hoog achterop je hoofd. Nog wat extra haarspray… En gebruik nu een borstel met wat zachtere haartjes om het zo sleek mogelijk te maken. Doe een stiekje om de volledige bos en verdeel dit in een groot en klein stuk. Om het kleine stuk aan de bovenkant, doe je dan nóg een elastiekje voor extra volume. Als laatste kan je de voorste plukjes in de krul gooien en je staart krullen met een krul- of stijltang. Voilà! Je bent een real life Barbie.

View post on TikTok

Bron: @oliviadaytonnBeeld: tiktok @oliviadaytonn