News

In dít prachtige hotel verblijven de kandidaten van De Bachelorette

In het nieuwe seizoen van De Bachelorette heeft single Sylvia Geersen de keuze uit wel 17 mannen. Zij zijn allemaal naar Zuid-Afrika gevlogen om het hart van de beauty te veroveren. Tijdens deze reis moeten de heren natuurlijk ook ergens verblijven. Dit doen de Bachelorette kandidaten in dit prachtige hotel.

De Bachelorette

Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is eindelijk van start gegaan. We hebben gezien hoe Sylvia Geersen kennis maakt met alle zeventien singles die indruk op haar willen maken. En ze heeft er inmiddels al een aantal naar huis gestuurd. De 37-jarige Sylvia vond het nog al spannend om aan dit avontuur te beginnen, maar ze geniet van elk moment. Dat kan ook bijna niet anders als je in zo een mooi gebied van Zuid-Afrika zit, omringt met mannen die een oogje op je hebben ;-).

Zeventien lovers is niet mis, maar waar moeten al deze heren dan verblijven? Ze hebben niks te klagen als je het ons vraagt, de kandidaten van De Bachelorette slapen in dit prachtige hotel.

Portland Manor

De mannen uit De Bachelorette overnachten in een hotel op een historisch landgoed in de heuvels van Knysa. Het hotel Portland Manor is van alle gemakken voorzien. Van een gigantische tuin met een buitenzwembad tot een restaurant en een eigen pub. Geen moment van verveling dus! Daarnaast zijn er in de omgeving ook genoeg dingen om te doen. Het is wel zo fijn voor Sylvia dat ze leuke dingen kan ondernemen met haar dates. Vissen, zwemmen, paardrijden, hardlopen, mountainbiken en nog veel meer!

Het hotel waar De Bachelorette kandidaten verblijven wordt ook wel omschreven als “de perfecte bestemming voor koppels die een romantische get away zoeken of families die qualitytime met elkaar willen.” De beste plek voor Geersen om de liefde te ontdekken bij een van de zeventien mannen dus!

Lees ook:
OMG! Wordt Monica Geuze de volgende Bachelorette?

Zie je het wel zitten om samen met jouw lover naar deze ‘romantische get away‘ te gaan? Dat kan! Een kamer boeken bij Portland Manor is een stuk goedkoper dan je misschien gedacht had. Vanaf ongeveer 65 euro per nacht kan je al in een standaard kamer slapen. Dit verschilt natuurlijk per jaargetijden, dus kijk welke dagen het goedkoopste zijn en wie weet zit jij deze zomer wel in het hotel van De Bachelorette.

Beeld: videoland

Must reads 👀