Celebs

Hot nieuw koppel: Dove Cameron en Damiano David zijn zoenend gespot

dove-cameron-damiano-david-maneskin

OMG, heb je het gehoord? Dove Cameron en Damiano David van Måneskin zijn samen zoenend gespot op de rode loper! Het internet ontploft en fans over de hele wereld zijn in complete extase. Dit is zonder twijfel het gesprek van de dag!

Dove Cameron en Damiano David

Hoe ontzettend schattig is het dat Dove Cameron, de ongelooflijk getalenteerde actrice en zangeres die we al sinds onze favoriete kinderseries op Disney volgen, nu samen blijkt te zijn met Damiano David, de knappe frontman van de Italiaanse rockband Måneskin die een paar jaar geleden het Eurovisie Songfestival veroverde? Samen vormen ze een dynamisch duo dat de harten van hun fans doet overslaan!

De geruchten over een romance tussen Cameron en David begonnen al in de herfst van 2023, toen ze behoorlijk close waren op een feestje. In september van dat jaar was Cameron zelfs aanwezig bij een Måneskin-concert in Madison Square Garden. En een paar maanden later, in november 2023, werd ze gespot bij een concert van de rockband in Brazilië. Nu kunnen we wel stellen dat de geruchten waar zijn, want de twee zijn samen zoenend gespot op de rode loper bij de Grammy’s.

Rode loper

De beelden van Dove en Damiano die elkaar zoenen op de rode loper? Hot! Je ziet gewoon die pure chemie, en het is overduidelijk dat er iets speciaals aan de hand is tussen deze twee artiesten. Fans speculeerden de afgelopen tijd volop over een mogelijke nieuwe romance, en wij konden eerst alleen maar duimen dat dit leuke nieuws waar was.

Dove en Damiano hebben allebei compleet hun eigen stijl en persoonlijkheid en we love it. Dove rockte dat ‘girl-next-door’ imago en heeft fantastische zangskills, terwijl Damiano gewoon de belichaming is van rock ‘n roll met zijn stoere uitstraling en geweldige stem. Nu we zeker weten dat de twee een stel zijn, kan dat alleen maar voor nog meer vuurwerk zorgen. Woohoo!

Liefdevol kusje

Op TikTok circuleren video’s van het red carpet momentje van Dove en Damiano rond en fans zijn enthousiast! Dit is een mega onthulling van hun persoonlijke leven en we are here for it. Wie weet wat de toekomst voor die twee in petto heeft? Misschien wel een samengezongen liedje? Yes please! Eén ding is zeker, de fans gaan op scherp staan en houden hun ogen en oren wijd open voor meer exciting ontwikkelingen.

View post on TikTok

Beeld: instagram @dovecameron