Horoscoop

Sterrenbeeld Weegschaal

23 september t/m 22 oktober
weegschaal

Lieve Weegschaal. Je bent geboren tussen 23 september en 22 oktober en bent nog steeds een echt Herfst-mens. Hoewel jij graag in balans bent, zijn er nog meer eigenschappen die jouw sterrenbeeld Weegschaal typeren. Lees je mee?

Sterrenbeeld Weegschaal eigenschappen: herken jij ze?

Je bent rechtvaardig

Zoals een echte Weegschaal, weeg jij graag de voors- en tegens van een probleem tegen elkaar af. Dit zorgt ervoor dat jij heel goed nadenkt voor je een bepaalde keuze maakt. Impulsief gedrag past niet echt bij jou. Waarom denken mensen dan ook niet na voor ze iets doen?! Je begrijpt dat niet. Het Weegschaal-symbool, de balans, benadrukt de behoefte aan evenwicht in het leven. Het tegen elkaar afwegen van alle alternatieven kan heel ver gaan bij Weegschaal en zorgt dus vaak voor een weloverwogen mening. Het nadeel hiervan is dat je soms te lang door kan gaan met twijfelen voordat je een beslissing neemt. 

Rechtvaardig

Weegschaal streeft naar rechtvaardigheid voor iedereen. Je bent super neutraal en staat dan ook bekend als iemand waarbij mensen graag hun ei kwijt kunnen. Jij luistert rustig en bent zelfs bereid om met de andere partij te gaan praten. Let er wel op dat je jezelf niet verliest. Mensen kunnen misbruik maken van jouw zachtaardigheid wanneer het om de problemen van een ander gaat. Je cijfert jezelf soms iets té veel weg.

Luisteraar

Doordat jij vaak de middenweg zoekt bij bepaalde problemen, sta je er bij je vrienden om bekend dat je een super goede luisteraar bent. Je vrienden komen altijd naar jou toe voor advies omdat ze weten dat jij hun problemen oplost zonder over hen te oordelen. Je straalt de rust uit die ze nodig hebben wanneer ze zich zelf even niet zo goed voelen. 

Geduldig

Je zachte karakter zorgt ervoor dat jij al het geduld van de wereld hebt. Je bent afwachtend en zachtaardig. Geduld hebben is een fijne eigenschap, want het zorgt voor rust in je hoofd. Overprikkeld ben jij niet snel. Je overziet de situatie en realiseert je dan al snel dat al die drama nergens voor nodig is. Je wacht rustig af totdat je de voors- en tegens hebt afgewogen en tot iedereen een beetje gekalmeert is. Relax!

Je hebt bevestiging nodig

Jij bent beïnvloedbaar en goedgelovig omdat je graag anderen tevreden houdt. Daar is niets mis mee, want je hebt graag rust en vrede om je heen. Toch kun je niet altijd alle moeilijke dingen in het leven vermijden, Weegschaal. Kritiek vind je moeilijk om mee om te gaan: je krijgt veel liever de goedkeuring van iemand. Realiseer je dat je dit niet nodig hebt. Je staat zo ontzettend sterk in je schoenen en hebt de kennis om alles te relativeren, waarom zou je je dag dan zoveel laten afhangen van de mening van een ander? 

Bekende Weegschalen zijn: John Lennon, Sting, Kim Kardashian, Ryan Reynolds, Naomi Watts, Zac Efron, Will Smith, Kate Winslet en Amber Rose. Je kunt het beste een setje vormen met een Waterman, Ram of een Stier.